Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γιώργος Γάκης Acoustic Live

«Η ιστορία της ροκ»

Γιώργος Γάκης Acoustic Live-Πέμπτη 18 Οκτωβρίου @Ζώγια στις 22.00
από xper
δημοσιεύτηκε18 October, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Είναι ο άνθρωπος που ζει για την μουσική, που δημιουργεί μουσική, που αναπνέει εξαιίας της μουσικής.

Ο Γιώργος Γάκης καταφθάνει στην Ζώγια, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στις 22.00 για ένα μοναδικό unplugged show, στο οποίο ο ίδιος θα ξεδιπλώσει την ιστορία της rock μουσικής από τις ρίζες της μέχρι σήμερα.

«Η ιστορία της ροκ»

 

Το μουσικό ταξίδι αναμένεται μεγάλο.

Περνώντας από τον Elvis στους Beatles κι από τους Doors σε τόσους άλλους θα μας καθηλώσει.

Παίζοντας τα γνωστότερα και αγαπημένα rock τραγούδια μας προσκαλεί να συμμετέχουμε όλοι, κάνοντας την βραδιά ξεχωριστή.

«Η ιστορία της ροκ»

 

Βιογραφικό Σημείωμα Γιώργος Γάκης

Ο Γιώργος Γάκης έχοντας μία μακροχρόνια και αμετάβλητη πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993.

«Η ιστορία της ροκ»

Μετά την αποχώρησή της Julie από το συγκρότημα, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith , Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α. Ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρία την G. G. Records, από την οποία μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές : ''Keep on Rock 'n' Rollin'' (1989), ''Pain in my ass'' (1995), ''Forbidden Paradise'' (2000), σε μουσική και στίχους του ίδιου.

«Η ιστορία της ροκ»

Τα τελευταία χρόνια ζει στα Γιάννενα, όπου παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το συγκρότημά του, τους Troublemakers, έχουν παίξει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας περισσότερα από 1000 live δημιουργώντας ένα φανατικό κοινό.

Για 4 χρόνια διοργάνωσε το ιδιαίτερης επιτυχίας φεστιβάλ Castle Rock Festival, φιλοξενώντας καλλιτέχνες και συγκροτήματα παγκοσμίου φήμης.

Σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συγκροτήματος, είναι οι support εμφανίσεις τους σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι: Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister και ο Uli Jon Roth, ενώ το 2010 έπαιξε με το συγκρότημα του support σε συναυλίες των Scorpions σε πάνω από 50000 κοινό.

www.georgegakis.gr
www.facebook.com/george.gakis1

Ιnfo:
Γιώργος Γάκης Acoustic Live
Πέμπτη 18 Οκτωβρίου
«Ζώγια» / Βιβλίο, τσάι και συμπάθεια
Αλ.Σβώλου 54
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10 ευρώ με ποτό
Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2310 243.459

«Η ιστορία της ροκ»

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.