Μονή Ζυγού:Καταξιωμένοι σεφ μαγειρεύουν "μοναστηριακά"
Για πρώτη φορά η ιστορική Μονή Ζυγού του Αγίου Όρους ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται καταξιωμένους σεφ που μαγειρεύουν μοναστηριακά φαγητά.
Για πρώτη φορά η ιστορική Μονή Ζυγού του Αγίου Όρους ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται καταξιωμένους σεφ που μαγειρεύουν μοναστηριακά φαγητά.
H Έκθεση “Κρήτη με τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας” επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, προβάλλοντας, τα κρητικά προϊόντα στον εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ – Helexpo.