Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τζιτζικώστας Πατουλίδου παρέλαση 25 Μαρτίου 2018

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

ο Απ. Τζιτζικώστας στις εκδηλώσεις για την Εθνική επέτειο και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου
από webadmin
δημοσιεύτηκε25 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας παρέστη σήμερα στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Θεσσαλονίκη.

Δοξολογία 25η Μαρτίου 2018

Ο κ. Τζιτζικώστας παρακολούθησε το πρωί την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στην οποία χοροστάτησε ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος.

25η Μαρτίου 2018

Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.
 

25η Μαρτίου 2018

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη όσους συμμετείχαν και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Διπλός ο χαρακτήρας της 25ης Μαρτίου: εθνικός και θρησκευτικός. Διπλό και το σημερινό μήνυμα: άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών μας και λύση στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων χωρίς τον όρο Μακεδονία. Δεν είναι αίτημα, είναι υποχρέωση απέναντι στην Πατρίδα και την Ιστορία του Έθνους μας. Και για να τα πετύχουμε, απαιτείται ενότητα και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων. Χρόνια πολλά σε όλους».

25η Μαρτίου 2018

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.