Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Παναγιώτης Γιαννάκης,Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 – Salonica 2018»

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 2018 ATLAS TV

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ βίντεο
από xper
δημοσιεύτηκε30 August, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

 

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη διοργάνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διεξάγεται  στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 – Salonica 2018».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Καλαμαριάς, με κεντρικούς ομιλητές τους Guy Goodes, Neven Spahija και Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ χαιρετισμούς κατά την έναρξή του, θα απευθύνουν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Γιαννάκης.

Όπως τόνισε ο κ. Ανατολίτης, «η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του μπάσκετ και σε προπονητικό επίπεδο έχει βγάλει παγκόσμιας εμβέλειας ονόματα, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Θεόδωρος Ροδόπουλος. Το διεθνές σεμινάριο καλαθοσφαίρισης είναι μια γιορτή για το μπάσκετ, μια εξωστρεφής εκδήλωση, με τη συμμετοχή δασκάλων της καλαθοσφαίρισης, που έχουν τεράστια εμπειρία και διάθεση να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν προπονητικά με ένα από τα αθλήματα που έχουν κάνει διεθνώς γνωστή και υπερήφανη τη Θεσσαλονίκη μας».

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.