Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
1η ελληνική ιστορική έκθεση συλλεκτών

Πρώτη Πανελλήνια συνάντηση Συλλεκτών [Βίντεο]

στην αυλή του πολεμικού μουσείου
από xper
δημοσιεύτηκε25 September, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

     Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του συγγραφέα, συλλέκτη και πρώην διευθυντή του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα, Βασίλη Νικόλτσιου, ο οποίος θέλει να συμβάλει στην τόνωση του ιστορικού τουρισμού στην χώρα μας με την καθιέρωση μιας ετήσιας ιστορικής έκθεσης.

  Να ζήσουν τις ένδοξες στιγμές των πολέμων είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν στο πολεμικό μουσείο Θεσσαλονίκης μέχρι την Κυριακή.

Στους κήπους του μουσείου διοργανώθηκε η 1η ελληνική ιστορική έκθεση συλλεκτών όπου εκτός από τα πολύ σημαντικά αντικείμενα υπήρξαν και αναβιωτές, οι οποίοι κυκλοφόρησαν στο χώρο ντυμένοι με στολές εποχής διαθέσιμοι για φωτογράφιση.

1η ελληνική ιστορική έκθεση συλλεκτών

 Η έκθεση οργανώνεται από τις Εκδόσεις Λόγος & Εικόνα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

1η ελληνική ιστορική έκθεση συλλεκτών

Πηγή: ATLAS TV Κεντρικής Μακεδονίας

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.