Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους  στα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ

Ανοίγουν αυλαία οι εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους,Κατερίνης & Πλαταμώνος στα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ

από xper
δημοσιεύτηκε15 November, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Με αφορμή τη συμπλήρωση, φέτος, 40 ετών από τη θεμελίωση του Καθεδρικού Ναού της Κατερίνης η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Καθεδρικός Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας από την  Κυριακή 18 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Η έκθεση που εντάσσεται στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», έχει θέμα: «Ο Καθεδρικός Ναός της πόλης: Χθες και Σήμερα» και θα εγκαινιαστεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

.

 

Οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν φωτογραφίες κατά τη θεμελίωσή του Ναού το 1978, της τελετής των εγκαινίων, προγενέστερες αλλά και μεταγενέστερες των δύο αυτών περιόδων, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικές, τοπίου και δρόμου, ενθρονίσεις Μητροπολιτών, επισκέψεις προκαθημένων, δράσεις, τελετές ιερών μυστηρίων, κ.ά.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι το πρωί 10 - 12 και το απόγευμα 5.30-8.30.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.