Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νέα πρόκληση στους Βουλιαράτες: Αστυνομικοί αρπάζουν τη φωτογραφία Κατσίφα

Νέα πρόκληση στους Βουλιαράτες: Αστυνομικοί αρπάζουν τη φωτογραφία Κατσίφα

από xper
δημοσιεύτηκε28 October, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια
Μια νέα πρόκληση είχαμε πριν λίγη ώρα στους Βουλιαράτες, ανήμερα της εθνικής επετείου και της ημέρας που έπεσε νεκρός ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας από τα πυρά της αλβανικής RENEA.

Αλβανοί αστυνομικοί κατεβαίνουν από τζιπ με πολιτικά ρούχα (ασφαλίτες προφανώς) και αρπάζουν την φωτογραφία-πανο που κρατούσε ο πατέρας του, Γιάννης Κατσίφας, τον οποίο και σέρνουν στην μέση του δρόμου για να την αποσπάσουν.

Το περιστατικό περιγράφει στην κάμερα η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, λίγα λεπτά αργότερα συγκλονισμένη, ενώ υπάρχει και ερασιτεχνικό βίντεο από την ώρα που η αλβανική αστυνομία ενεργεί κατ'αυτόν τον τρόπο στην οικογένεια Κατσίφα.

Τα μέλη της οικογενείας Κατσίφα είχαν ετοιμάσει ένα πανό με το όνομα του Κατσιφά και την ημερομηνία της δολοφονίας.Νέα πρόκληση στους Βουλιαράτες: Αστυνομικοί αρπάζουν τη φωτογραφία Κατσίφα

Η αδελφή του Κωνσταντίνου Κάτσιφα μίλησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
«Φοβόμουν ότι θα ήταν οπλισμένοι. Ντροπή, σκάνδαλο για την αλβανική κυβέρνηση, είμαστε αυτόχθονες Έλληνες. Βρισκόμαστε στο ελληνικό έδαφος. Ο λαός δεν είναι υπεύθυνος, οι επικεφαλής του αλβανικού κράτους φταίνε ", είναι μερικά από τα λόγια της αδελφής του Κωνσταντίνου Κατσιφά.

Στη συνέχεια, εμφανώς συγκλονισμένη, μίλησε σε δημοσιογράφους έξω από το στρατιωτικό κοιμητήριο, στέλνοντας μηνύματα στις ελληνικές και αλβανικές αρχές.
Ζήτησε από τις αλβανικές αρχές να αποκαλύψουν την αλήθεια, καθώς ισχυρίζεται ότι ο Κωνσταντίνος δεν ήταν με Καλάσνικοφ, αλλά με ένα απλό τουφέκι, ο οποίος δεν πυροβόλησε κανένα, αλλά πυροβολήθηκε.  

Την ίδια στιγμή, εντός του στρατιωτικού κοιμητηρίου, διεξάγονταν η εκδήλωση προς τιμήν των Ελλήνων πεσόντων του 1940, παρουσία και του Έλληνα Υφυπουργού Εξωτερικών, Αντώνη Διαμαντάρη.  

Πηγή:apenadi.blogspot.com

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.