Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η μητέρα του Κωνσταντίνου, Βασιλική Κατσίφα, ξεσπά πάνω από το μνήμα, καταγγέλλοντας το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν οι αλβανικές αρχές.

Επιστολή της οικογένειας Κατσίφα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η μητέρα του Κωνσταντίνου, Βασιλική Κατσίφα, ξεσπά πάνω από το μνήμα, καταγγέλλοντας το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν οι αλβανικές αρχές.
από xper
δημοσιεύτηκε28 October, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Συγκίνηση και οργή επικράτησε στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Συγκίνηση για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, οργή για τα αναπάντητα ερωτήματα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός, αλλά και της μεγάλης καθυστέρησης στην έκδοση του επίσημου πορίσματος της αλβανικής δικαιοσύνης.
Μεγαλύτερο θυμό προκάλεσε και το γεγονός των εξονυχιστικών ελέγχων για ακόμη μια φορά στην Κακαβιά, αλλά και της απαγόρευσης εισόδου σε αρκετούς, την ημέρα του μνημοσύνου, από τις αλβανικές αρχές.

Η μητέρα του Κωνσταντίνου, Βασιλική Κατσίφα, ξεσπά πάνω από το μνήμα, καταγγέλλοντας το κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργούν οι αλβανικές αρχές.Την ίδια στιγμή η οικογένεια Κατσίφα, μέσω του βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλειο Γιόγιακα, έστειλαν επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας του να βοηθήσει για να λάβουν απαντήσεις για το χαμό του παιδιού τους.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.