Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 Νέα γραφεία για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Νέα γραφεία για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος|βίντεο+φώτος|

Εγκαινιάστηκαν από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα
από xper
δημοσιεύτηκε12 November, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Τα νέα γραφεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος εγκαινίασε τοΣάββατο το απόγευμα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Περίπτερο 15 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. 

Δ

Τα γραφεία βρίσκονται στον όροφο του Περιπτέρου σε κοντινή απόσταση από την παλιά έδρα της Λέσχης και εγκαινιάστηκαν με την ευκαιρία της διοργάνωσης της 35ης Philoxenia.

Δηλώσεις του Προεδρου της Λέσχης executive chef Γιώργου Μαστροδημήτρη.

Δηλώσεις πατέρα Επιφάνιου

Ο κ. Τζιτζικώστας έκοψε την κορδέλα της εισόδου και εισερχόμενος με το δεξί ευχήθηκε η Λέσχη Αρχιμαγείρων, με ορμητήριο το νέο της χώρο, να συνεχίζει τις σημαντικές δράσεις της, ως τα πέρατα του κόσμου, για την προβολή των τοπικών προϊόντων και της νοστιμότατης Μακεδονικής Κουζίνας. «Είμαστε πάντα δίπλα στη Λέσχη και θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για την προώθηση των προϊόντων μας σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

ο

Την αναγκαιότητα παραχώρησης στέγης στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, για να μπορεί να αναπτύξει περισσότερες και πολύπλευρες δράσεις, να διοργανώνει σεμινάρια, εργαστήρια και διαγωνισμούς και να προβάλει με ευχέρεια την τοπική κουζίνα, τόνισε ο κ. Γρηγόρης Τάσιος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), ο οποίος συνόδευε τον περιφερειάρχη.

«Εγκαινιάσαμε τα νέα γραφεία μας και αρχίζουμε τώρα την προετοιμασία για το ταξίδι της Μακεδονικής Κουζίνας, στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής (IKA/Culinary Olympics) που θα γίνει το Φεβρουάριο του 2020 στη Στουτκγάρδη», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Λέσχης executive chef Γιώργος Μαστροδημήτρης.

ο
Από αριστερά Φώτης Κουτσαμπάρης, δημοσιογράφος, Νίκος Τζιμπούκας, διαφημιστής, οι executive chef Δημήτρης Κυριακόπουλος, Χρήστος Γκότσης, Γιώργος Μαστροδημήτρης, η σεφ Κική Εμμανουηλίδου, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής, ο Πατέρας Επιφάνιος ο Μυλοποταμινός και ο Αλέξανδρος Κάλφας, πολιτικός μηχανικός, αρχιτέκτων.

Στα νέα γραφεία, μαζί με τον κ. Τζιτζικώστα, βρέθηκαν και στελέχη από το εξωτερικό της εταιρείας που θα κατασκευάσει κινηματογραφικά στούντιο στη Θέρμη.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.