Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

ενοριακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Η ξεχωριστή τελετή έναρξης με... άρωμα Champions League - VIDEO
από xper
δημοσιεύτηκε16 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Τα ενοριακά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως έχουν... άρωμα Champions League! 

 

Οι αγώνες έχουν την ονομασία "Metropolis Champions League" την οποία έδωσε ο Σεβασμιότατος. Ο ίδιος θέλει να δώσει στα παιχνίδια την αίγλη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

.

Μάλιστα, η κάθε ενορία της Μητρόπολης είχε πάνω στο πλακάτ της το σήμα με τα αστέρια του Champions League, ενώ στην τελετή έναρξης ακουγόταν ο ύμνος του θεσμού.

 

Η ξεχωριστή τελετή έναρξης με... άρωμα Champions League

 

.

 

Το Σάββατο 3 Μαρτίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αναστασία Κελεσίδου» στους Αμπελόκηπους, πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η τελετή έναρξης της διοργάνωσης που διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία για 9η συνεχόμενη χρονιά.

 

Φέτος στα πρωταθλήματα συμμετέχουν 18 ενορίες με 31 ομάδες που αποτελούνται από παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μετά την εντυπωσιακή παρέλαση των ομάδων των Ενοριακών Νεανικών Εστιών, υπό τον ήχο του ύμνου του Champions League, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού και ευχήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν ως παράδειγμα τους Αγίους της Εκκλησίας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο οποίος αφιλοκερδώς παραχωρεί τα γήπεδα στα οποία πραγματοποιούνται οι αγώνες, αντιδήμαρχοι του Δήμου, κληρικοί και γονείς

.

πηγές: thestival.gr

           http://www.imnst.gr

video: GREEKTV4E