Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η Ένωση Τεχνικών Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος,καταγγέλλει γνωστό εκδότη της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, για επίθεση σε κάμεραμαν.

Η Ένωση Τεχνικών Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος,καταγγέλλει γνωστό εκδότη της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, για επίθεση σε κάμεραμαν.

Απαράδεκτη ενέργεια γνωστού εκδότη της Θεσσαλονίκης
από xper
δημοσιεύτηκε30 November, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια
etitbe

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Ένωση Τεχνικών Τηλεόρασης Βορείου Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα την απαράδεκτη ενέργεια γνωστού εκδότη της Θεσσαλονίκης και ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού να προπηλακίσει και να χειροδικήσει σε βάρος μέλους της Ένωσης μας.

etitbe

Η κατακριτέα αυτή πράξη, μάλιστα, έγινε εντός του Ιερού χώρου του Ναού της Αχειροποίητου.

Το μέλος μας, εικονολήπτης (καμεραμάν), βρέθηκε στο σημείο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου κατά την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Εκεί συνάντησε τον εκδότη, ο οποίος οφείλει αποζημίωση στον ίδιο, όπως και σε άλλα 4 μέλη μας.

Ο συνάδελφος του ανέφερε ότι εφόσον ακολουθεί τις αρχές της Χριστιανοσύνης και βρίσκεται εντός της εκκλησίας θα πρέπει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του και όχι να αφήνει εργαζόμενους απλήρωτους. Του υπενθύμισε ότι οφείλει την αποζημίωση και ζήτησε τα χρήματα του.

ΕΤΙΤΒΕ

Ο εκδότης, τον τράβηξε στην άκρη και φωνάζοντας την γνωστή φράση «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» άρχισε να χτυπά τον τεχνικό με γροθιές στο στομάχι. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο συνάδελφος απευθύνθηκε στην αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Την επόμενη ημέρα, ο εκδότης εντοπίστηκε από άλλον τεχνικό, μέλος της ένωσής μας, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία και αυτή προέβει στην σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΕΤΙΤΒΕ

Δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό των μελών μας και καλούμε τις αρχές να λάβουν μέτρα για την προστασία μας.

Είναι αδιανόητο να μην τηρεί τις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζομένους, ο καναλάρχης και να εμφανίζεται ως ευυπόληπτος πολίτης, επίτροπος ενοριών και με άλλες κοινωνικές ιδιότητες που δεν έχουν καμία σχέση με το αληθινό του πρόσωπο".