Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ:

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

Η ανακοίνωση των εργαζομένων της
από xper
δημοσιεύτηκε30 March, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σήμερα το πρωί η ΔΕΗ με συνοδεία των ΜΑΤ έκοψε το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, την ώρα που το εργοστάσιο παράγει προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία, ειδικά αυτές τις ώρες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, οι πολυεθνικές έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα στην παραγωγή τέτοιων προϊόντων και μέσα σε αυτές τις συνθήκες το κράτος δεν χάνει την ευκαιρία να προωθήσει περαιτέρω την επίθεσή του στους εργαζόμενους, το εργατικό κίνημα και τις δομές αντίστασής του.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ:

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 30/3 στις 6:30 το πρωί έκανε την εμφάνισή του φορτηγάκι με συνεργείο της ΔΕΗ συνοδευόμενο από 2 κλούβες των ΜΑΤ.

Η περιφρούρηση της ΒΙΟΜΕ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά ο συσχετισμός δύναμης δεν της το επέτρεψε. Αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι/ες της ΒΙΟΜΕ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο προσωρινής ηλεκτροδότησης μέχρι να ξεκινήσει ο αγώνας για επανασύνδεση του ρεύματος.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ:

Η ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ:

Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους “συναδέλφους” της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ