Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
¨Σας δίνω το λόγο μου: θα σας χαρίσω τη χαρά. Το λόγο του Πόντιου: Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα. Πιστέψτε το αυτό!¨.

Σαν σήμερα ένας ΠΟΝΤΙΟΣ υποσχέθηκε ότι θα φέρει χαρά στην ΤΟΥΜΠΑ και την έφερε...

¨Σας δίνω το λόγο μου: θα σας χαρίσω τη χαρά. Το λόγο του Πόντιου: Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα. Πιστέψτε το αυτό!¨.
από xper
δημοσιεύτηκε20 April, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια | Σαββίδης στη γιορτή του ΠΑΟΚ για τα 90 χρόνια: Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα!

 

νταμπλ

 

παοκ

 

Η ταινία - ντοκιμαντέρ του PAOK TV για τη σεζόν 2018-19 και την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ. Μπείτε και παρακολουθήσετε την ονειρεμένη πορεία του Δικεφάλου προς την κορυφή μέσα από τα... μάτια των ανθρώπων της ομάδας.

 

παοκ

 

παοκ

 

παοκ λευκος πυργος

όλη η ομιλία του

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης αν και ξεκίνησε την ομιλία του με ένα παράπονο για την μισοάδεια αίθουσα ωστόσο μίλησε για τα αισθήματά του και το όνειρο του για τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Λυπάμαι πολύ που βλέπω μια μισοάδεια αίθουσα αλλά και αυτό είναι ένα μέρος του σεναρίου. Θέλαμε να κάνουμε μια ταπεινή εκδήλωση και πιστέψτε με ότι θα βγάλω τα συμπεράσματα μου. Αυτή η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια με βοηθάω να βγάζω συμπεράσματα.

Αυτή η μέρα είναι ιδιαίτερη για όλους μας. Για όλους όσους έχουμε τον ΠΑΟΚ στην καρδιά μας. Για μένα είναι τιμή που βρίσκομαι μπροστά σε ανθρώπους που έδωσαν ψυχή, χρήμα, κόπο για τον σύλλογο.

Αισθάνομαι περηφάνεια όταν σκέφτομαι όλους αυτούς που ξεριζωμένοι από την πατρίδα τους, ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα νιώθω και πόνο. Αναλογιζόμενος τα νεαρά παιδιά που έδωσαν τη ζωή τους για να δουν τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός. Γυρνάμε πίσω, 90 χρόνια και βλέπουμε την ένδοξη ιστορία της ομάδας. Βλέπουμε έναν σύλλογο που γιγαντώνεται. Κάτω από δυσκολίες γιγαντώθηκε ο ΠΑΟΚ.

Ετσι και σήμερα δεν υποχωρούμε για τη δικαιοσύνη, την ισονομία και την αξιοπρέπεια. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη που η οικογένεια του ΠΑΟΚ με εμπιστεύτηκε την διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η προσπάθεια να γίνω ηγέτης του ΠΑΟΚ ήταν όνειρο για μένα. Νιώθω ρίγος όταν διαβάζω την ιστορία της Κωνσταντινούπολης. Νιώθω δέος για τους Ελληνες της Πόλης που δεν έσπασαν και έθεσαν τις βάσεις της ιδεολογίας του ΠΑΟΚ.

Σήμερα η ομάδα του ποδοσφαίρου, που ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τους πρόσφυγες, κατέκτησε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Το παράδειγμα των προγόνων μας, μου δίνει έμπνευση.

Τιμώ όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους, τιμώ τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τους αθλητικούς διευθυντές και τιμώ πάνω από όλα τον κόσμο της ομάδας που είναι ο πιο δυναμικός μας πόρος.

Η αφοσίωση σας στα ασπρόμαυρα χρώματα δεν έχει όρια. Εμείς τιμάμε την ιστορία μας και παράλληλα ανοίγουμε νέους ορίζοντες με νέους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Τι ονειρεύομαι εγώ; Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει σε ένα δίκαιο και ισόνομο ποδόσφαιρο.

Αυτό θα το καταφέρουμε και είμαι βέβαιος. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ μια σύγχρονη ομάδα με υποδομή και θα το κάνουμε. Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα το πετύχουμε. Το πιο σημαντικό;

Εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ ενωμένο όταν όλοι θα σέβονται ο ένας τον άλλο και θα γίνουν ένας ενιαίος οργανισμός που θα είναι ικανός παρά τις δυσκολίες να φτάνει στις κορυφές. Αυτά θέλω από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ Γιορτή 90 χρόνια

Τότε ο ΠΑΟΚ θα γίνει δυνατός και μεγάλος. Και μέχρι εκείνη τη μέρα, όσο θα με κρατούν οι δυνάμεις μου υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι είναι στα χέρια μου για να κάνω τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Ξέρετε, μόλις είχα συνδέσει τη ζωή μου με τον ΠΑΟΚ άρχισαν να με ρωτούν τη διεύθυνση της ομάδας για να στείλουν συγχαρητήρια. Εγώ τους απαντούσα: Θεσσαλονίκη – Τούμπα και τους έλεγα, ότι αυτή είναι η διεύθυνση της καρδιάς μου όπως και εκατομμυρίων οπαδών του ΠΑΟΚ. Θα είμαι πιστός στα κοινά μας ιδανικά. Βρήκα τον εαυτό μου στον ΠΑΟΚ.

Περηφάνια, Αντίσταση, Ονειρο, Κατάκτηση. Αυτά είναι τα ιδεώδη του πραγματικού ΠΑΟΚ. Μόνο μαζί θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τη νέα χρυσή εποχή της ομάδας μας.

Και να γράψουμε τις ένδοξες ιστορίες του Συλλόγου. Ολοκληρώνοντας την ομιλία μου, να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε το μεγαλείο που οραματίστηκαν το 1926 οι ιδρυτές μας. Και να τιμήσουμε τη μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή αλλά συνεχίζουν να μας εμπνέουν. Εμείς μαζί για μια ζωή. Χρόνια Πολλά Δικέφαλε αετέ (Το φώναξε στα Ελληνικά).

Σας δίνω το λόγο μου: θα σας χαρίσω τη χαρά. Το λόγο του Πόντιου: Θα φέρω τη χαρά στην Τούμπα. Πιστέψτε το αυτό!».

ιβαν