Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

353 για 353.000 ψυχές- Θίασος Τεμετέρ – Κωνσταντίνος Φωτιάδης

353 για 353.000 ψυχές- Θίασος Τεμετέρ – Κωνσταντίνος Φωτιάδης

-(Σ. Γεωργιάδης, Χαραλαμπίδης, Σιδηροπούλου, Πακαταρίδης, Τερψίδης, Ευθυμιάδου)
από xper
δημοσιεύτηκε17 May, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κωνσταντίνος Φωτιάδης

Ο Σάββας Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης, η Μαρία Σιδηροπούλου, ο Χρήστος Πακαταρίδης, ο Κωνσταντίνος Τερψίδης και η Ευγενία Ευθυμιάδου...στέλνουν το δικό τους μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Μια πρωτοβουλία του θιάσου ''ΤΕΜΕΤέΡ'' του Τάκη Βαμβακίδη, σε συνεργασία με τον Θεόδωρο Αλεπίδη, που έχει ως στόχο να αναδείξει το θέμα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και την καταγραφή συναισθημάτων.

Συντελεστές: Υποστήριξη: Θεόδωρος Αλεπίδης (φωνή στους τίτλους αρχής και τέλους) (https://www.youtube.com/channel/UC8BY...)

Γεώργιος Κωνσταντινίδης (επεξεργασία στην ποντιακή και απόδοση στη νεοελληνική) (https://www.youtube.com/channel/UCrLv...)

Τεχνική Υποστήριξη: Γιάννης Σανιώτης (τίτλοι αρχής και τέλους- intro / outro) (https://www.youtube.com/user/saniotis) - DSP (www.dsp.gr) #DSP

Μοντάζ : #gregkoss Αλέξανδρος Λουιζίδης - www.facebook.com/ddlouizidis Λεωνίδας Περντετζής Θωμάς Γιαννάκης #Vamvakidis #Temeter #Bmedia

Ευχαριστούμε τους: Κωνσταντίνο Φωτιάδη (ομότιμο καθηγητή Πανεπιστημίου), την Αλίκη Αλεξιάδη για την απόδοση στη νοηματική γλώσσα και την Εριέττα Τερζή (προπτυχιούχος Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας). Όλο το εγχείρημα έγινε εθελοντικά μέσα στις δύσκολες μέρες της καραντίνας!