Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η εκπομπή " Μητέρα Γη" προβάλλεται σε επανάληψη από την ΕΡΤ3 κάθημερινά στις 9 π.μ.

Η εκπομπή " Μητέρα Γη" προβάλλεται σε επανάληψη από την ΕΡΤ3 κάθημερινά στις 9 π.μ.

Ημέρες & ώρες προβολής : Δευτέρα - Παρασκευή, 09.00 το πρωί .
από xper
δημοσιεύτηκε12 August, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Η αυθεντική εκπομπή για την αγροτική ανάπτυξη και την ανασυγκρότηση της ελληνικής υπαίθρου «Μητέρα Γη», που με τόση αγάπη περιβάλατε,  προβάλλεται σε επανάληψη και πάλι στις οθόνες σας καθημερινά από την Δημόσια τηλεόραση της Θεσσαλονίκης ΕΡΤ3

 ΕΡΤ3

 

Στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης, πρωταγωνιστούν τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά.

 ΕΡΤ3

 

 ΕΡΤ3

Η «Μητέρα Γη» εξερευνεί τους τόπους καλλιέργειάς τους, αλλά και μεταποίησής τους και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο ξεχωριστά.

H παρουσίαση των θεμάτων γίνεται με νεανική φρεσκάδα από νέους επιστήμονες με εξαιρετικά εκλαϊκευμένο επιστημονικό λόγο και με ειδίκευση στον τομέα που ο καθένας έχει εντρυφήσει.

 ΕΡΤ3
Ο διευθυντής παραγωγής και σεναριογράφος της εκπομπής "Μητέρα Γη", Γιώργος Μαραντέλος κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.

 

 στο Αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Με ρεαλισμό, ειλικρίνεια, ανεπιτήδευτη προσέγγιση και αποφεύγοντας τον κίνδυνο διολίσθησης σ’ ένα ανούσιο lifestyle, δημιουργείται σχέση εμπιστοσύνης και οικειότητας με τον τηλεθεατή.

ερτ3

Η πιο καινοτομική προσέγγιση της ελληνικής αγροτικής παραγωγής με χειροπιαστό τρόπο, που επιδιώκει να φέρει σε επαφή το τηλεοπτικό κοινό με την ύπαιθρο της χώρας μας, ξεκινά με την εκπομπή, "Μητέρα Γη".


Η "Μητέρα Γη" αποτελεί μία ψυχαγωγική-επιμορφωτική εβδομαδιαία εκπομπή με περιεχόμενο, που αφορά στην ανασυγκρότηση και οργάνωση των αγροτικών περιοχών.
Οι σύγχρονες μορφές γεωργίας, καθώς και οι στρατηγικές και κατευθυντήριες γραμμές για ολοκληρωμένες παραγωγές και διαχειρίσεις, βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής.

Ο διευθυντής παραγωγής και σεναριογράφος της εκπομπής "Μητέρα Γη", Γιώργος Μαραντέλος κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Συντελεστές:


Διεύθυνση Παραγωγής-σενάριο:Γιώργος Μαραντέλος
Συντονισμός - Βοηθός παραγωγής: Μαρία Κυριαφίνη


Παρουσιάζουν οι γεωπόνοι:

ερτ3


Χριστίνα Μαραντέλου, Γεωπόνος - Επιστήμων Τροφίμων Α.Π.Θ. - M.Sc.
"Νανοεπιστήμες & Νανοτεχνολογίες"


Ευρώπη - Σοφία Δαλαμπίρα, Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής Α.Π.Θ. - M.Sc.
"Διατήρηση της Βιοποικιλότητας και Αειφορική Εκμετάλλευση Αυτοφυών Φυτών"
Στέφανος Καρακώτας, Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής Α.Π.Θ.

Εικονολήπτες: Παναγιώτης Περπερίδης, Πάνος Φαϊτατζόγλου

Σκηνοθεσία -Mοντάζ: Γιώργος Αγγελούης

THESSMEDIA: Ευχή μας είναι η ΕΡΤ3 να ξεκινήσει πάλι νέες παραγωγές απο Θεσσαλονίκη και οχι να περιμένει τις αποφάσεις της Αθήνας...να ξαναδούμε επιτέλους ποιοτικές παραγωγές από τη Μακεδονία και γιατί όχι καινούρια επεισόδια της εκπομπής "Μητέρα γή".

Αξίζει να παρακολουθείτε την "Μητέρα γή" μία καινοτόμο εκπομπή που φέρνει σε επαφή το τηλεοπτικό κοινό με την ύπαιθρο της χώρας μας.