Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρεμιέρα σήμερα για το Happy Traveller

Πρεμιέρα σήμερα για το Happy Traveller

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 17.40, η πιο ιδιαίτερη χρονιά της εκπομπής κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.
από xper
δημοσιεύτηκε5 September, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Μετά από 5 χρόνια, 200 επεισόδια και ταξίδια σε περισσότερες από 70 χώρες του κόσμου, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν τις εξορμήσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 17.40, η πιο ιδιαίτερη χρονιά της εκπομπής κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Τον Δεκέμβριο του 2019, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα πραγματοποίησαν το τελευταίο ταξίδι της προηγούμενης σεζόν.

Από τότε, λόγω της πανδημίας, έχουν αλλάξει πολλά στον τρόπο που μετακινούνται, όμως η όρεξή τους για νέες περιπέτειες παραμένει αμείωτη και στόχος τους, ακόμα και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, να καταφέρουν να ταξιδεύουν νοερά και τους τηλεθεατές.

eftixis

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, θα δούμε τον πρώτο προορισμό που επισκέφθηκαν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων: την πανέμορφη Κρήτη.

khg

Σε παλιότερα επεισόδια, το Happy Traveller είχε επισκεφθεί τους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, τώρα όμως βάζει πλώρη για την ανατολική πλευρά του νησιού και πιο συγκεκριμένα τον νομό Λασιθίου.

mm

Στο πρώτο μέρος, οι ταξιδιώτες μας επισκέπτονται την πρωτεύουσα του νομού, τον Άγιο Νικόλαο, με την εμβληματική λίμνη και το γραφικό λιμάνι και ανεβαίνουν στο εντυπωσιακό οροπέδιο Λασιθίου.

eftixis

Μένουν στην Ελούντα και εξερευνούν τον πανέμορφο κόλπο με τα γραφικά λιμανάκια, τις χρυσαφένιες ακτές και τα παραδοσιακά χωριά.

Πηγαίνουν στην ιστορική Σπιναλόγκα και φτάνουν στην άκρη του ακρωτηρίου του Αφορεσμένου για να δουν έναν από τους πιο απομονωμένους ιστορικούς φάρους της Ελλάδας.

eftixis

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και αυτή τη σεζόν