Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Fortissimo Live Streaming|Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Fortissimo Live Streaming|Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

“Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks” Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 21.00
από xper
δημοσιεύτηκε1 October, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

“Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks”

 

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

στις 21.00

https://youtu.be/kx5cAdl4oUM

Tο πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα, οι «Fortissimo», παρουσιάζει αγαπημένα κλασικά κομμάτια, διασκευασμένα με ηλεκτρονικούς ήχους, soundtracks από ταινίες, γνωστά tango, dance και rock κομμάτια, καθώς και έργα από την δική του δισκογραφία.

 

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 21.00 οι «Fortissimo» θα μας μυήσουν στις μουσικές τους μέσω live streaming, σε μια συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό τον τίτλο “Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks”!

To διαδικτυακό live θα γίνει μέσω της fb page του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ. Κι αν τίποτα δεν αντικαθιστά το ζωντανό θέαμα, το Κέντρο στηρίζει τον πολιτισμό και τους ανθρώπους του.

φ

Ποιες είναι οι «Fortissimo»

 

Η Μαρία Εκλεκτού και η Μαρία Μητριζάκη στο βιολί, η Κέλυ Βασιλειάδου στη βιόλα και η Σύλβια Σουπίλα στο βιολοντσέλο δημιούργησαν τις «FORTISSIMO», το πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα. Όλα τα μέλη του σχήματος είναι διπλωματούχοι μουσικοί, απόφοιτοι πανεπιστημίων (Ελλάδας, Μεγάλης Βρετανίας και Γερμανίας) με μεταπτυχιακές σπουδές. Οι «Fortissimo» μετρούν αναρίθμητες εμφανίσεις σ όλο τον κόσμο (Ινδία, Βραζιλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο, Σουηδία, Μάλτα, Μαρόκο, Τουρκία) και χαίρουν μεγάλης δημοφιλίας. Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα – κλασική, pop, rock, dance, Middle Eastern – με ηλεκτρονικούς ήχους διαμορφώνει επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που διαχέεται σε όλα τα ηλικιακά προφίλ.

Ιnfo:

Οι Fortissimo Quartet σε soundtracks” – Live Streaming

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

 

Θα μας βρείτε εδώ:

www.fortissimo.gr

https://fortissimo.gr/adore/

Facebook: https://www.facebook.com/fortissimo.gr