Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Από το χιονισμένο Ωραιόκαστρο…με αγάπη.

Από το χιονισμένο Ωραιόκαστρο…με αγάπη.

Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα | του Δ.Νικολαίδη
από xper
δημοσιεύτηκε14 February, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα.

κ

Η οικονομική κρίση και το covid 19, δεν μας πτοεί και δεν μας απομονώνει όταν έχουμε μέσα στην καρδιά μας αγάπη και καλοσύνη, για το συνάνθρωπο μας και για τους φίλους μας τα ζώα.

κ

Πρωί – πρωί, στο κεντρικό ανθοπωλείο του Ωραιοκάστρου, ο γνωστός Σπύρος (σε όλους στο Ωραιόκαστρο και όχι μόνο), τάισε και έδωσε λίγο νεράκι σε δύο σκυλάκια, που αναζητούσαν όλο το βράδυ λίγη τροφή και μια γωνιά για να ζεσταθούν.

κ

Η αγάπη του Σπύρου για τον άνθρωπο αλλά και για τα τετράποδα, δεν είναι λόγο χιονιά, είναι μία καθημερινή στάση ζωής που εδώ και χρόνια ο Κρητικός ανθοπώλης του Ωραιοκάστρου, κρατάει με ένα χαμόγελο πλατύ.

μ

Ε, μετά τις πρώτες βοήθειες, ήρθε η σειρά του ανθοπωλείου, να καθαρίσει το πεζοδρόμιο , γιατί σήμερα 14 Φεβρουαρίου  -αρκετοί από εμάς γιορτάζουμε - θα έρθει κόσμος για να πάρει και να προσφέρει στην/στον αγαπημένη/νο τους ένα λουλούδι

λ

και όπως μας είπε ο Σπύρος με μία μαντινάδα… Αγάπη κι έρωτα σκορπά, το κάθε λουλουδάκι, δεκάτη τέταρτη Φεβρουαρί, γιορτάζει η αγάπη.

 Υπάρχουν άνθρωποι ακόμα | του Δ.Νικολαιδη*

** Ο Δημήτρης Νικολαΐδης είναι σκιτσογράφος, δημιουργός και παρουσιαστής της σειράς εκπομπών ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Μαθήματα Σκίτσου που παρουσιάζεται καθημερινά από την Εγνατία τηλεόραση και της εκπομπής Σκιτσογραφίες που μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής.