Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δήμος Παύλου Μελά

Ξεκινούν και πάλι τα Προγράμματα Άθλησης στον Δήμο Παύλου Μελά

από newsroom
δημοσιεύτηκε6 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του νέο πρόγραμμα άθλησης ανοιχτούς χώρους του Δήμου Παύλου Μελά.

Όπως ανακοινώθηκε (και σε συνέχεια των ανακοινώσεων της Υγειονομικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη σταδιακή επαναλειτουργία των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους),  τηρώντας τους γενικότερους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας για την προστασία από τον COVID-19, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Παύλου Μελά προχωράει  στην έναρξη λειτουργίας των αθλητικών χώρων.

dimos-pavlou-mela

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Σάκη Λαζαρίδη «τα προγράμματα άσκησης υλοποιούνται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19. Επιπλέον, στα δια ζώσης μαθήματα και  προκειμένου να στηριχτούν οι συμπολίτες μας, που «μένουνε σπίτι» και θέλουν να ασκηθούν, το Τμήμα Αθλητισμού ξεκινάει μία σειρά  εξ αποστάσεως μαθημάτων, μέσω σύγχρονης τηλε – εκπαίδευσης από τις πλατφόρμες Zoom και  Skype».

Όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, πρέπει έγκαιρα να το δηλώσουν και να κάνουν κράτηση θέσης στα τηλέφωνα: 2310643635 και 2310643963.