Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

SOS Κυρίζογλου για τα rapid test

SOS Κυρίζογλου για τα rapid test

Μανώλης Ιωαννίδης: οι δημότες να προσέλθουν για έλεγχο - κάνουμε δωρεάν rapid test και μένουμε ασφαλείς
από xper
δημοσιεύτηκε6 April, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Δωρεάν rapid test από συνεργείο του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης πραγματοποιήθηκαν σήμερα από το πρωΐ στην πλατεία Εμμανουήλ Παπά στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Τα τεστ έγιναν στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό που λαμβάνει ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης ώστε να εντοπιστούν ενδεχόμενα θετικά στον ιό κρούσματα με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης.

y

Σε δηλώσεις του στο Thesslife ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου σημείωσε ότι με συντονισμένες ενέργειες πρόληψης και απολυμάνσεις σε πολλούς δημόσιους και δημοτικούς χώρους, σε όλo το φάσμα του Δήμου, ο συγκεκριμένος Δήμος παρουσιάζει τα λιγότερα  κρούσματα συγκριτικά με τους λοιπούς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Τέλος, επισήμανε ότι οι πολίτες πρέπει να σπεύδουν να εξετάζονται δωρεάν από τα κινητά συνεργεία του ΕΟΔΥ, όπου πραγματοποιούνται οι δωρεάν έλεγχοι, τονίζοντας ότι όσοι δεν το κάνουν θέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους αλλά και τους γύρω τους.

'

Κάλεσμα στους δημότες του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης να προσέλθουν για έλεγχο απηύθυνε ο Μανώλης Ιωαννίδης αντιδήμαρχος Διοίκησης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού .

[

Υπενθυμίζουμε ότι στον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης δωρεάν rapid test θα πραγματοποιηθούν ξανά την Πέμπτη 8 Απριλίου από τις 10 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στην Πλατεία Κωνσταντίνου Τσομπάνογλου Μενεμένης.

n

 

o