Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
hamogelo-tou-paidiou

Πιερία: Ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του παιδιού" για την ανάσυρση μητέρας και κόρης από χαράδρα

Σώες ανασύρθηκαν μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης οι άτυχες γυναίκες
από newsroom
δημοσιεύτηκε26 May, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ανακοίνωση εξέδωσε το "Χαμόγελο του παιδιού" αναφορικά με τις ενέργειες για την εξαφάνιση μητέρας και κόρης που εντοπίστηκαν τελικά σώες σήμερα, σε χαράδρα της Πιερίας όπου είχαν πέσει με το αυτοκίνητό τους.

hamogelo-tou-paidiou

Το "Χαμόγελο" αναφέρει:

Χθες 25/5/2021 κατά τις απογευματινές ώρες, λάβαμε κλήση στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις - 116000» που αφορούσε στην εξαφάνιση μιας μητέρας και  της ενήλικης κόρης της, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν εξαφανιστεί 3 μέρες νωρίτερα.

Άμεσα πραγματοποιήθηκαν επικοινωνίες με τους οικείους τους, αλλά και με το αρμόδιο Τμήμα Ασφαλείας, ώστε να προβούμε σε ενεργοποίηση του συναγερμού Missing Alert. Ωστόσο, λόγω σημαντικών εμποδίων που αντιμετωπίσαμε ετερόπλευρα, επρόκειτο να προβούμε στην ενεργοποίηση του συναγερμού missing alert σήμερα 26/5/2021 κατά τις πρωινές ώρες. Όμως εκείνη τη στιγμή ενημερωθήκαμε για το τραγικό περιστατικό, που ευτυχώς δεν στοίχησε την ζωή των δύο γυναικών.

Όπως είναι κατανοητό, όλη η κατάληξη αυτή θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν μας ενημέρωναν έγκαιρα και αν άμεσα είχαμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.