Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
karatasiou-fotia

Λίλτσης κατά Δεμουρτζίδη για τη φωτιά στο Καρατάσιου (φωτό & βίντεο)

Ολοσχερής η καταστροφή σε κτήριο του πρώην στρατοπέδου - Νέες πιθανές εστίες
από newsroom
δημοσιεύτηκε18 June, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια
Επίθεση στη Διοίκηση του Δήμου Παύλου Μελά για τη χθεσινή καταστροφική πυρκαγιά στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης "Ανατροπή" Γιώργος Λίλτσης, και επιρρίπτει συγκεκριμένες ευθύνες σε αυτή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ από τους Φίλους του Δάσους

karatasioufotia1liltsis1

Συγκεκριμένα, ο κ.Λίλτσης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "Χθες φωτιά έκαψε ένα από τα κτίρια του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου", προθέτοντας ότι "Εάν δεν υπήρχε άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο και να κατασβεστεί κανείς δεν ξέρει τι έκταση θα έπαιρνε.
 
Στο πρώην στρατόπεδο παντού υπάρχουν ξερά κλαδιά και φύλλα, υλικό που μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να γίνει παρανάλωμα του πυρός", υπογραμμίζει ο κ.Λίλτσης κρούωντας στη Διοίκηση τον κώδωνα του κινδύνου, τον οποίο ουσιαστικά δεν απέφυγε καθώς η πυρκαγιά προκάλεσε χθες καταστροφές και τεράστια αναστάτωση στους κατοίκους της πειροχής.
 
Ο κ.Λίλτσης συνεχίζει στην ανακοίνωσή του υπενθυμίζοντας ότι "Πριν λίγα χρόνια κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.
 
Για μια ακόμα φορά φαίνεται πως η διοίκηση είναι κατώτερη των περιστάσεων", επισημαίνει και τονίζει ότι αυτή (η Διοίκηση) "αδυνατεί όχι μόνο να προχωρήσει σε εμβληματικά έργα αλλά και να διαχειριστεί την καθημερινότητα.
Θλίψη...", καταλήγει ο επικεφαλής της παράταξης Ανατροπή.
karatasiou3karatasiou3karatasiou4