Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Antonio-Banderas

Ο Μπαντέρας "κλείνει" τον Περιφερειακό

από newsroom
δημοσιεύτηκε29 June, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ανακοίνωση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Περιφερειακή Οδό εξέδωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν προκειμένου αν εξυπηρετηθούν τα γυρίσματα για την παραγωγή "The Enforcer" στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος σταρ Αντόνιο Μπαντέρας.

Έτσι λοιπόν,  από ώρα 18:00 της Τετάρτης 30/06/2021 έως ώρα 05:00 της Πέμπτης 01/07/2021 θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

 

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Περιφερειακή Οδό, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά.
 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

 

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.