Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρεμιέρα για την βραβευμένη ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” με τον Άρη Σερβετάλη

Πρεμιέρα για την βραβευμένη ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” με τον Άρη Σερβετάλη

από xper
δημοσιεύτηκε30 August, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο « Άνθρωπος του Θεού» είναι το ανθρώπινο πρόσωπο του Αγίου Νεκταρίου, που ζωντανεύει στο πρόσωπο του σπουδαίου ηθοποιού Άρη Σερβετάλη.

Σε εποχές που ο άνθρωπος δοκιμάζει τις αντοχές του στα μικρά και μεγάλα δεινά η ταινία αναδεικνύει πανανθρώπινες έννοιες.

Η βραβευμένη ταινία σε φεστιβάλ του εξωτερικού φέρνει κοντά σπουδαίους συντελεστές.

Στο μεταξύ, τον αέναο αγώνα για την αλήθεια καλείται να δώσει ο ταλαντούχος ηθοποιός υποδυόμενος τον Ορέστη στην ομότιτλη τραγωδία του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά.

Η πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες έγινε την Πέμπτη 26 Αυγούστου  ενώ η παράσταση Ορέστης » του Ευρυπίδη παρουσιάστηκε στις 26 και 27 Αυγούστου στο θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκης.

(Man of God)

Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς
Παίζουν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι

 H εκπομπή "Καλοκαίρι #ΝΟΤ" και το OPEN - Το Ανοιχτό Κανάλι βρέθηκε στην Πανελλήνια Πρεμιέρα της ταινίας "Ο Άνθρωπος του Θεού" στο πλαίσιο του 11ου Athens Open Air Film Festival και μίλησε με τους συντελεστές!