Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θεσσαλονίκη: Μετατίθενται οι διεθνείς εκθέσεις «Artozyma», «Detrop Boutique» και «Freskon»

Θεσσαλονίκη: Μετατίθενται οι διεθνείς εκθέσεις «Artozyma», «Detrop Boutique» και «Freskon»

από xper
δημοσιεύτηκε17 January, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στις αρχές Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι διεθνείς εκθέσεις «Artozyma» και «Detrop Boutique», ενώ η «Freskon» θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, όπως αποφάσισε η διοργανώτρια εταιρεία ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, μεταθέτοντας κατά περίπου έναν μήνα την πραγματοποίησή τους, ώστε στο μεταξύ να έχουν βελτιωθεί οι υγειονομικές συνθήκες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, η 10η διεθνής έκθεση αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής «Artozyma» και η 30η διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών «Detrop Boutique», που ήταν προγραμματισμένες για τις 26-28 Φεβρουαρίου, αναβάλλονται για τις 2-4 Απριλίου.

Το διεθνές εμπορικό γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών Freskon, που ήταν προγραμματισμένο για τις 7 με 9 Απριλίου, μεταφέρεται για τις 12-14 Μαΐου.

«Η ΔΕΘ-Helexpo έκρινε σκόπιμο να αναμείνει τη βελτίωση των υγειονομικών συνθηκών για την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των τριών της εκθέσεων, Artozyma, Detrop Boutique και Freskon, θα είναι έτοιμες να υποδεχθούν εκθέτες και επισκέπτες με ανανεωμένη δυναμική, αλλά και με μια πιο αισιόδοξη προοπτική», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.