Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΤΗΕ GREAT GIG παρουσιάζουν live το αριστούργημα των PINK FLOYD “The Dark Side Of The Moon” | Παρασκευή 15 Απριλίου @ Principal Club Theater

PINK FLOYD “The Dark Side Of The Moon”

ΤΗΕ GREAT GIG παρουσιάζουν live το αριστούργημα των PINK FLOYD “The Dark Side Of The Moon” | Παρασκευή 15 Απριλίου @ Principal Club Theater
από xper
δημοσιεύτηκε15 April, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Οι GREAT GIG, η μεγαλύτερη Pink Floyd tribute μπάντα στην Ελλάδα, με μια ασταμάτητα επιτυχημένη πορεία δεκαεπτά ετών, εμφανίζονται την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Principal Club Theater στις 22.30, για ένα ακόμη μοναδικό, σχεδόν τρίωρο οπτικοακουστικό show μέθεξης, συγκίνησης, αναδρομής σε νεότητες και προβολές στο μέλλον. 

λ

Μαζί με πολύ γνωστά κομμάτια, μέσα από ολόκληρη τη δισκογραφία των Pink Floyd, θα παρουσιάσουν το αριστουργηματικό album Dark Side of the Moon στο σύνολό του. Η απόλυτη ακρίβεια, η συγκλονιστική προσήλωση, καθώς και η λατρεία και ο σεβασμός με τα οποία οι Great Gig ερμηνεύουν τα κομμάτια των Pink Floyd, είναι αυτό που έχει δημιουργήσει ένα σταθερό κοινό, το οποίο και περιμένει με ανυπομονησία κάθε επόμενη συναυλία τους.

Πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο οπτικοακουστικό show με προβολές κινηματογραφικών διαστάσεων και με απόλυτα εμψυχωτική διάθεση από την μπάντα, μέσα στις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε και ίσως... η πιο απολαυστική συναυλία της χρονιάς. 

Τα μέλη των GREAT GIG: 
Λευτέρης Κοντογιάννης - Φωνή & Κιθάρες
Θωμάς Βλιαγκόφτης - Φωνή & ακουστικές κιθάρες
Μανώλης Πηλείδης - Κιθάρα
 
Πέτρος Σπυριδέλης - Mπάσο, φωνητικά
Βασίλης Στεργίου -
Drums 
Ηλίας Πετρίδης - Keyboards, Sound effects
Αρετή Βαλαβανοπούλου - Φωνητικά
Βαγγέλης Μώκος - Σαξόφωνο
Γιώργος Οικονόμου -
Video projections, Sound effects

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 12€, Προπώληση: 10€ (
Viva, WIND, Public, MediaMarkt)
Πληροφορίες: 2310.428088

F/B EVENT: https://www.facebook.com/events/683199929798653

Θα μας βρείτε εδώ:

www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub
www.instagram.com/principal_club

* COVID-FREE EVENT
Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19 την συγκεκριμένη περίοδο. Η είσοδος αυτή την περίοδο επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.