Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Νάουσα: Master plan για την ανάδειξη της Σχολής του Αριστοτέλη

Νάουσα: Master plan για την ανάδειξη της Σχολής του Αριστοτέλη

Διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη είχε στην Αθήνα, την Τετάρτη 13.07.2022 ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Παύλο Αδαμίδη.
από xper
δημοσιεύτηκε14 July, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το master plan για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου και του πολιτιστικού κέντρου της Σχολής του Αριστοτέλη, στη θέση Ισβόρια, στη Νάουσα παρουσίασε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας σε συνάντηση που είχαν χθες Τετάρτη (14.07.2022) στο υπουργείο στην Αθήνα.

]

Όπως τόνισε στον Υπουργό ο κ. Καρανικόλας πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο που έχει σχεδιαστεί με τη συνεργασία του δήμου και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα το επόμενο διάστημα στους δημότες της Νάουσας.

]
Ο Δήμαρχος Νάουσας συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο και συζήτησαν τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Νάουσας που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών (εκκαθαρίσεις, παλαιότερες οφειλές σε δημόσια ταμεία κ.ά]