Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αμείωτος ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον για την 86η ΔΕΘ

Αμείωτος ο ενθουσιασμός και το ενδιαφέρον για την 86η ΔΕΘ

από xper
δημοσιεύτηκε17 September, 2022
ΧΩΡΙΣσχόλια

Τελευταία ευκαιρία για μία επίσκεψη στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός του 2022, την 86η ΔΕΘ, που πραγματοποιείται μέχρι και αύριο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

y

Η ΔΕΘ σήμερα και αύριο έχει ανοιχτές τις πύλες της από τις 10:00-22:00 υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες από όλη τη χώρα και έχοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας και παράλληλων εκδηλώσεων.

0

Χθες στη σκηνή των Music Events ανέβηκαν ο Δήμος Αναστασιάδης με την Demy και τους Kings, συγκεντρώνοντας χιλιάδες φίλους τους, οι οποίοι απόλαυσαν τις μελωδίες τους.

d

Απόψε στις 21:30 ο Γιώργος Σαμπάνης θα ξεσηκώσει το κοινό του στην προτελευταία συναυλία των Music Live Events, τα οποία αύριο ολοκληρώνονται με τον Βασίλη Καρρά και την Κατερίνα Λιόλιου.

d

Το περίπτερο της Τιμώμενης Χώρας, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, “σφύζει από ζωή” σε καθημερινή βάση και υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα πλούσιο πολιτιστικό “μενού”.

Οι 65 επιχειρήσεις από τα ΗΑΕ προέρχονται από τους κλάδους διαχείρισης επενδύσεων, ενέργειας, τροφίμων-ποτών, άμυνας, διαστημικής τεχνολογίας, τουρισμού, ναυτιλιακών, real-estate κα.

Στο περίπτερο των ΗΑΕ πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες ραντεβού μεταξύ ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων, τα οποία προγραμματίστηκαν με τη συμβολή του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος.

Πολυσχιδές είναι και σήμερα το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της 86ης ΔΕΘ, καθώς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Eurice Festival 2022, το Elevate Greece, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ερευνητικό Κέντρο Καινοτομίας στις Τεχνολογίες της Πληροφορίας, των Επικοινωνιών και της Γνώσης «Αθηνά» διοργανώνουν ημερίδες και ποικίλες ενημερωτικές δράσεις.