Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η κοπή της πίτας διοίκησης & εργαζομένων στο Δημαρχείο Κατερίνης

Η κοπή της πίτας διοίκησης & εργαζομένων στο Δημαρχείο Κατερίνης

Αισιοδοξία & ευχές για το 2023
από xper
δημοσιεύτηκε5 January, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αναφορές στους στόχους της νέας χρονιάς, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στο Δημαρχείο.

κ

Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειες που καταβάλουν, προκειμένου ο Δήμος Κατερίνης, να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα των συνδημοτών και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες. «Είμαι βέβαιος, ότι, θα συνεχίσουμε και το 2023, τις προσπάθειές μας, για να πετύχουμε τους ιδιαίτερα υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει με επίκεντρο την ολοκλήρωση σημαντικών έργων, για τα οποία έχουμε δεσμευτεί στους δημότες μας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

σ

Παράλληλα, ο κος Κουκοδήμος ευχήθηκε σε όλους «εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά, προπάντων με υγεία και αισιοδοξία» τονίζοντας ότι θα είναι πάντα στη διάθεση των εργαζομένων.

ω

 Στην εκδήλωση κοπής της πίτας παρέστησαν επίσης: οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Νταντάμης, Γιάννης Συμεωνίδης, Δημήτρης Μορφακίδης, Γιώργος Κυριακίδης, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Γιάννης Νταντάμης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΚ Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Παρθένα Μακρίδου – Παρτσαλίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Κώστας Λιακόπουλος, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους για μια παραγωγική χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα και οικογενειακή γαλήνη.