Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Θέλουμε την Ελλάδα που αντιστέκεται και λέει «Όχι»

Δ.Νατσιός από Θεσσαλονίκη: «Πολεμούμε για τα παιδιά, για την παιδεία, για την οικογένεια»

από xper
δημοσιεύτηκε19 June, 2023
ΧΩΡΙΣσχόλια

«Πολεμούμε για τα παιδιά, για την παιδεία, για την οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το αειθαλές, αυτό, μήνυμα μας» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «ΝΙΚΗ», Δημήτρης Νατσιός στην αποψινή προεκλογική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ.Νατσιός δήλωσε σίγουρος πως μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου το κόμμα του θα πραγματοποιήσει «πολλές συνάξεις» στη Θεσσαλονίκη λέγοντας πως «εμείς οι Μακεδόνες, εμείς οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να νικάμε».

Αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της πρώτης κάλπης τονίζοντας πως «αμέσως μετά ξεκίνησε η λασπολογία και η κατασυκοφάντηση της “ΝΙΚΗΣ”. Όλα τα θηρία έπεσαν πάνω μας να μας φάνε. Όμως αντέχουμε, δεν λυγίζει η ψυχή μας. Είμαστε φτιαγμένοι από γερό σκαρί, είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε Ρωμιοί».

Παράλληλα ο κ.Νατσιός δήλωσε πως η «ΝΙΚΗ» δεν πρόκειται να συνεργαστεί «με τα κόμματα που κατέστρεψαν την πατρίδα μας» και εξήγησε πως ο λόγος που μπήκε στην πολιτική «δεν είναι για να πιάσουμε στασίδι και να βγάλουμε χρήματα. Αφήσαμε τις αίθουσες, αφήσαμε τα χωράφια, τις δουλειές μας και μπήκαμε στην πολιτική για να διακονήσουμε τον λαό μας».

Όπως είπε το κόμμα του θα δώσει βαρύτητα στη μητρότητα λέγοντας πως «η μάνα θα πρέπει να παίρνει άδεια μέχρι το παιδί της να φτάσει στην ηλικία των 5 ετών και με το κράτος να πληρώνει γενναία αποζημίωση» ενώ τόνισε πως το κράτος οφείλει να στηρίζει τα νέα ζευγάρια ώστε να μπορούν να φτιάξουν το σπιτικό και την οικογένεια τους.

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε προς τους ψηφοφόρους: «Θέλουμε την Ελλάδα που αντιστέκεται και λέει «Όχι». Αυτή την Ελλάδα θα την πιάσουμε από το αυτί και θα την σώσουμε θέλει, δεν θέλει. Συνεχίζουμε, όχι με σταυρωμένα τα χέρια αλλά με τον σταυρό στο χέρι για τη νίκη του λαού μας».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ