Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


.Παλιός σταθμός της ΔΕΗ

Παλιός σταθμός της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα γίνεται κινηματογραφικό στούντιο

από xper
δημοσιεύτηκε5 December, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο παλιός σταθμός της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα γίνεται κινηματογραφικό στούντιο

Η ΔΕΗ διαθέτει το σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Πτολεμαΐδας για να γίνουν κινηματογραφικά στούντιο όπου θα πραγματοποιούνται τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές. 

.

 

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα κατά την επίσκεψη του στην περιοχή ο πρόεδρος της εταιρίας Μανώλης Παναγιωτάκης. 

Πρόκειται για τον πρώτο Ατμοηλεκτρικό σταθμό της χώρας που κατασκευάστηκε το 1954 και που οι τέσσερις μονάδες του εδώ και μια δεκαετία έχουν σταματήσει τη λειτουργία τους. 

Ο κ. Παναγιωτάκης εξήγησε ότι «το σχέδιο είναι σε γνώση της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού του κ. Κρέτσου», εξέφρασε την ελπίδα ότι θα έχει την στήριξη της περιφέρειας και ότι η δράση θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας σ’ ένα τομέα πολύ ιδιαίτερο για τα χαρακτηριστικά της περιοχής και θα δώσει ώθηση στην περιοχή.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκτός από την διάθεση των εγκαταστάσεων η ΔΕΗ να συμμετάσχει στα διαφορά επενδυτικά σχήματα που θα προκύψουν.

Υπενθύμισε ότι η επιχείρηση εδώ και καιρό έχει διαθέσει 4.700 στρέμματα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την ανάπτυξη πρότυπης καλλιέργεια αρωματικών φυτών στην περιοχή σε νέους ή παλιούς αγρότες. «Δεν επαναπαυόμαστε μόνο στο υπουργείο» σημείωσε ο κ. Παναγιωτάκης και συμπλήρωσε ότι «είμαστε σε επαφή με σημαντική ελληνική εταιρία, που εξειδικεύεται στα αρωματικά φυτά προκειμένου να γίνει ο έλεγχος της καταλληλότητας της εδαφών και να διαπιστωθούν τα περιθώρια συνεργασίας για την ανάπτυξη της καλλιέργειας προς όφελος των καλλιεργητών της περιοχής».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι η ΔΕΗ θα υιοθετήσει μια ομάδα βόλεϊ της Πτολεμαΐδας με απώτερο στόχο την δημιουργία τμημάτων υποδομής που θα συμβάλλουν στην καθιέρωση του αθλήματος με αμιγώς επαγγελματικά χαρακτηριστικά και στην βαθμιαία ενίσχυσή της ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας.  

  πηγή:https://www.koutipandoras.gr

https://www.koutipandoras.gr/article/o-palios-stathmos-tis-dei-stin-ptolemaida-ginetai-kinimatografiko-stoyntio?fbclid=IwAR1j-itcRhV3glTAppZDnw7_baayfXQ11IR52-78GfvPJVc-e_aEp4zWpos#.XAb2Qhrnn9s.facebook

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.