Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επίσκεψη, Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Κ. Μητσοτάκη στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
από xper
δημοσιεύτηκε29 March, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, στις γειτονιές των Αμπελοκήπων, της Σταυρούπολης και του Ευόσμου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους αλλά και να ακούσει τις απόψεις και τα προβλήματά τους. Επανέλαβε ότι για τη ΝΔ είναι προτεραιότητα η δημιουργία καλά αμειβόμενων νέων θέσεων εργασίας και οι ίσες ευκαιρίες για όλους.

 Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


 
Συνομιλώντας με μια ομάδα νέων που θα ψηφίσουν για πρώτη φορά στις ερχόμενες εκλογές, και οι οποίοι του εξέφρασαν την ελπίδα να αλλάξει επιτέλους κάτι στη χώρα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε «για να αλλάξει κάτι, πρέπει να δώσετε κι εσείς το παρών στις κάλπες».

Στη συνέχεια συνάντησε μια ομάδα νεαρών τους οποίους και ρώτησε τι ομάδα είναι. Ήταν όλοι ΠΑΟΚ, και ρώτησαν βέβαια και εκείνοι τον κ. Μητσοτάκη, και αφού τους ομολόγησε ότι είναι Ολυμπιακός, πρόσθεσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ γιατί η καλύτερη ομάδα παίρνει φέτος το πρωτάθλημα».

 Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


 
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» στον Δενδροπόταμο, στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης.  Ο Δενδροπόταμος αριθμεί περίπου 5.000 κατοίκους εκ των οποίων το 95% είναι Ρομά. Στην καρδιά της γειτονιάς βρίσκεται ο Άγιος Νεκτάριος και στην εκκλησία λειτουργεί το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων «Φάρος του Κόσμου» με τη φροντίδα του Αρχιμανδρίτη Αθηναγόρα Λουκατάρη.

 Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


 
«Είμαστε εδώ για να σπάσουμε τα τείχη των διακρίσεων. Το δικό μου όνειρο είναι να έχετε ίδιες ευκαιρίες. Θέλω μια μέρα το παιδί που γεννιέται εδώ, στον Άγιο Νεκτάριο, να έχει τις ίδιες δυνατότητες με το παιδί που γεννιέται στο Πανόραμα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο «Φάρο του Κόσμου».

 Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας


 
«Υποκλίνομαι με σεβασμό σε όλους όσοι έχουν βάλει τόσο κόπο και τόση προσπάθεια για να γίνει αυτό το πολύ όμορφο έργο, με πρώτο τον Πατέρα Αθηναγόρα» πρόσθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ. «Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι κοντά σας και μετά τις εκλογές. Καλή δύναμη, συνεχίστε σε αυτό το δρόμο».

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.