Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ψωμιάδης: Εκλογές έχουμε κυρία Νοτοπούλου, όχι καλλιστεία

Π.Ψωμιάδης: Εκλογές έχουμε κυρία Νοτοπούλου, όχι καλλιστεία

από xper
δημοσιεύτηκε4 April, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια
«Διάβασα πως και στην εκδήλωση παρουσίασης των δημοτικών της συμβούλων η κυρία Νοτοπούλου αναφέρθηκε στο πρόσωπο μου.
Είναι η ίδια κυρία Νοτοπούλου, που πριν μερικά χρόνια διαβεβαίωνε τους πολίτες της Θεσσαλονίκης πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει τον ΕΝΦΙΑ γιατί "η Αριστερά δεν νοιάζεται για φόρους αλλά για ανθρώπους".
ψωμιαδης

 

Είναι η ίδια κυρία Νοτοπούλου, που συμμετείχε κάποτε ενεργά στο κίνημα "Δεν πληρώνω" αλλά και σε ακτιβιστικές δράσεις κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, μέχρι που έγινε περήφανο μέλος μιας κυβέρνησης που και το Κίνημα πούλησε και την ΕΥΑΘ πέρασε στο Υπερταμείο...
 
Είναι η κυρία Νοτοπούλου που πήρε το κόκκινο στυλό της για να υπογράψει και να μοιράσει πεντοχίλιαρα, λίγες ώρες πριν σηκωθεί από την υπουργική καρέκλα.
 
Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω μαζί της: στη Θεσσαλονίκη πράγματι γνωριζόμαστε καλά. Ξέρουμε πως το μόνο προσόν της υποψήφιας δημάρχου είναι η άριστη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα.
  Σχέση προνομιακή, που της εξασφάλισε ταχεία ανέλιξη στην ιεραρχία του ΣΥΡΙΖΑ, απόλυτη προστασία, τον παχυλό μισθό και την αίγλη της Υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης.
Με αυτά τα ...εφόδια θέλει να διοικήσει η κολλητή του Αλέξη το δήμο Θεσσαλονίκης.
Εμείς στη «σκοτεινή περίοδο», όπως τη χαρακτηρίζει η κυρία Νοτοπούλου. από το 2003 μέχρι το 2012, υλοποιήσαμε ένα τεράστιο έργο:
164 σχολεία, 450 αθλητικά έργα, 1000 μικρά και μεγαλύτερα έργα, δρόμους, γέφυρες, αντιπλημμυρικά, τον κόμβο της Λαχαναγοράς στη Θεσσαλονίκη (Κ16),
το υπερσύγχρονο Περιφερειακό Μέγαρο,
τους Περιφερειακούς της Αρναίας στη Χαλκιδική και
της Κατερίνης στην Πιερία, πάνω από 5000 πολιτιστικές εκδηλώσεις, κ.α.
Η κυρία Νοτοπούλου, όντας διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου και στη συνέχεια Υφυπουργός, από το 2016 μέχρι πριν ένα μήνα, τι έχει να παρουσιάσει;
Ένα απόλυτο τίποτα. Με μηδέν προσφορά, δεν σέβεται ούτε το έργο μας αλλά ούτε και την πορεία μου αυτά τα 30 και πλέον χρόνια που πολιτεύομαι, πρωτεύοντας πάντα, ως δημοτικός σύμβουλος, ως βουλευτής, ως Νομάρχης και ως Περιφερειάρχης.
Λυπάμαι κυρία Νοτοπούλου, θα χάσετε».

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.