Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Open TV:

Κωνσταντίνος Ζέρβας στο Open TV: «Πρωταθλήματα για την πόλη μας...» [video]

Ο μεγάλος θριαμβευτής του β' γύρου των δημοτικών εκλογών του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε στο Open TV την επομένη της εκλογικής μάχης, που τον ανέδειξε νέο δήμαρχο της πρωτεύουσας της Μακεδονίας.
από xper
δημοσιεύτηκε3 June, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

«Ψήφισαν κυρίως για τη Θεσσαλονίκη. Είμαι ένας άνθρωπος που κάνει τα τελευταία εννέα χρόνια που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση, κάθε ημέρα μια αποτίμηση. Βλέπω τα προβλήματα της πόλης και καταλαβαίνω τι είναι εκείνο που είναι αναγκαίο και για την πόλη και για τους πολίτες της. Αυτή είναι η στάση που νικάει. Τελικά επέλεξαν τον άνθρωπο που την επόμενη ημέρα θα ασχοληθεί με τα προβλήματα της πόλης», δήλωσε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Μας δίνει μια δύναμη αυτό το ποσοστό για να προχωρήσουμε σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά δύσκολο και λόγω προβλημάτων αλλά και του Κλεισθένη. Έχουμε τη δυναμική να προχωρήσουμε μπροστά» πρόσθεσε.

Για το γεγονός ότι έχει 7 συμβούλους σε ένα δημοτικό συμβούλιο 49 στελεχών και για το πώς θα μπορέσει να διοικήσει την πόλη, τόνισε: «Εγώ ξεκινάω με τη λογική ότι υπάρχουν 49 εταίροι να δουλέψουν για την πόλη. Το θέμα είναι τα προβλήματα. Αυτό το κάλεσμα θα κάνω και θεωρώ ότι θα υπάρξει μεγάλη πλειοψηφία που θα συμφωνήσει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Open TV

Πηγή:www.ethnos.gr

video: Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος