Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική-Γιάννης Κουριαννίδης

Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική-Γιάννης Κουριαννίδης|Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης καταδίκασαν με την ψήφο τους μία καθαρά κομματική επιλογή.

από xper
δημοσιεύτηκε3 June, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», Γιάννης Κουριαννίδης και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, έκανε την εξής δήλωση, με αφορμή το αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής στον Δήμο Θεσσαλονίκης:

Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική-Γιάννης Κουριαννίδης


Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης καταδίκασαν με την ψήφο τους μία καθαρά κομματική επιλογή.

Είπαν όχι σε έναν δήμαρχο «ΠΡΟΚΑΤ», σε ένα πρόσωπο ενός αποστειρωμένου κομματικού περιβάλλοντος,

είπαν όμως όχι και στην υπεροψία που γεννούν τέτοια φαινόμενα.


Παράλληλα όμως, έδωσαν και ένα ισχυρό μήνυμα στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο ότι είναι αδύνατον να διοικήσει τον Δήμο χωρίς να λάβει υπ’ όψιν του ότι το ποσοστό που έλαβε προέρχεται από όλους τις πλευρές του πολιτικού φάσματος.

Αυτό είναι κάτι που οφείλει να το σεβαστεί και να είναι δήμαρχος όλων των πολιτών, όχι απλά στα λόγια και στις δηλώσεις, αλλά στην πράξη.

Οφείλει να σεβαστεί απόψεις και θέσεις της αντιπολίτευσης, τόσο στον τρόπο κατάθεσης των θεμάτων που θα φέρνει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην αντιμετώπιση προτάσεων και ερωτήσεων της αντιπολίτευσης.

Από τον τρόπο που θα επιλέξει να διοικήσει, θα αποδειχθεί αν είναι άξιος της εμπιστοσύνης που του έδειξαν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική-Γιάννης Κουριαννίδης