Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Tango Goes to the Museum

Tango Goes to the Museum

ΗΜΕΡΟΜΗΝIA: 01 Ιουλ 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 20:00 ΧΩΡΟΣ: Προστώο Μουσείου|Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης| ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
από xper
δημοσιεύτηκε30 June, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και οι TanGo Goes To Thessaloniki (ομάδα facebook) σας προσκαλούν όλους σε μια ξεχωριστή βραδιά TanGo (Milonga En El Museo) στο προστώο του Μουσείου δίπλα στις «Μαγεμένες».

Θα προηγηθεί ένα σύντομο εισαγωγικό μάθημα για άτομα που δεν έχουν κάποια επαφή και θα ήθελαν να δοκιμάσουν, καθώς και μια συζήτηση για τους κώδικες του Αργεντίνικου TanGo.

Μαζί μας θα βρίσκεται ο μαθητής της Α' τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσιολάκης, που με το ακορντεόν του θα μας ταξιδέψει όπως μόνο αυτός γνωρίζει και ο Ευάγγελος Κυριακίδης που με τη μαγευτική φωνή του θα προσδώσει το δικό του μουσικό τόνο στην εκδήλωση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους χορευτές (ανεξαρτήτως χορευτικής εμπειρίας), καθώς επίσης και όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν ως θεατές τι συμβαίνει σε μια εκδήλωση TanGo.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη και ανοιχτή σε κοινό και χορευτές. 

Ο χώρος είναι κατάλληλος για χορευτικά παπούτσια

Πρόγραμμα

20.00 – 21.00 Μάθημα TanGo
21.00 – 23.00 Milonga

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.