Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενοΧαλκιδική: Χωρίς ρεύμα λόγω της θεομηνίας - Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση

Χαλκιδική: Χωρίς ρεύμα λόγω της θεομηνίας - Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση|video|

από xper
δημοσιεύτηκε11 July, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στα σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης που εντοπίζονται στη Χαλκιδική αναφέρθηκαν, μιλώντας στην εκπομπή One Report, ο αντιπρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Νίκος Χατζάρας, και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», Χρήστος Κολώνας.

Όπως είπε ο κ. Χατζάρας τόνισε πως «για να πάμε στην αποκατάσταση των ζημιών που υπάρχουν δεν μπορούμε να καθορίσουμε το χρονικό όριο» ευελπιστώντας πάντως πως σήμερα ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση.

«Είναι απαραίτητο να υπάρξει πρώτα η αποκατάσταση της βλάβης των πυλώνων του ΑΔΜΗΕ και μετά να πάμε να ηλεκτροδοτήσουμε τα υπόλοιπα» είπε, προσθέτοντας πως γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως ανέφερε ο κ. Κολώνας, γίνεται προσπάθεια από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος να μεταφερθούν στη Χαλκιδική γεννήτριες που θα καλύπτουν τις απαραίτητες ανάγκες, δίνοντας εκ περιτροπής στις περιοχές ρεύμα.

Πηγή: OneTV

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.