Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Βιεϊρίνια: "Για κάποια παιδιά ο αγώνας είναι καθημερινός" |video|

Βιεϊρίνια: "Για κάποια παιδιά ο αγώνας είναι καθημερινός" |video|

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στηρίζει την προσπάθεια της "Λάμψης" στον καθημερινό της αγώνα για πολλά παιδιά που το έχουν ανάγκη
από xper
δημοσιεύτηκε3 August, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Δεν έκρυψε ποτέ τις ευαισθησίες του και ήταν πάντα δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη έστω από ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στηρίζει την προσπάθεια της Λάμψης και τη διοργάνωση του 3ου παιδικού φεστιβάλ υγείας, διατροφής και αθλητισμού.

 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού"Ο Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας, «Λάμψη», διοργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ (περίπτερο 12) το 3ο Παιδικό φεστιβάλ υγείας διατροφής & αθλητισμού.

Στην προσπάθεια του Συλλόγου, που μετράει 32 χρόνια προσφοράς, συμμετέχει ο Αντρέ Βιεϊρίνια ως πρεσβευτής του φεστιβάλ, αλλά και η σύζυγός του,

Βάσω Βεργίδου, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για την συγκεκριμένη εκδήλωση, δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία τους να σταθούν στο πλευρό των παιδιών, αλλά και της «Λάμψης».

"Για κάποια παιδιά ο αγώνας είναι καθημερινός, για να τον κερδίσουν χρειάζονται και εμάς. Γι’ αυτό θα είμαστε όλοι εκεί. Τα παιδιά είναι ελπίδα, είναι το αύριο, είναι το φως", λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ΠΑΟΚ.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.