Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
«Πολιτιστικά Δειλινά» από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

«Πολιτιστικά Δειλινά» από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

από xper
δημοσιεύτηκε5 August, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κινηματογραφικές διεξόδους και νύχτες θερινού κινηματογράφου προσφέρει το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος» στην υπό ανέγερση κατασκήνωση «Άγιοι Νεομάρτυρες» στη Ράχη Πιερίας.

          Οι προβολές θα ξεκινήσουν την Κυριακή 4 Αυγούστου στις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή και θα διαρκέσουν μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

          Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, πριν από κάθε προβολή στις 8μ.μ. θα τελείται Ακολουθία στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Νεομαρτύρων.

Ιεράς Μητροπόλεως  κατερινης Γεώργιος

          Άγνωστα διαμάντια του παγκόσμιου κινηματογράφου, κλασικά αριστουργήματα, προβολές του  ελληνικού σινεμά μετατρέπουν το χώρο σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Όλες οι προβολές και οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

          «Για ακόμη μια χρονιά το σινεμά ανοίγει στις υπώρειες των Πιερίων και στόχος του είναι να δώσει μια πολιτιστική δροσιά στις καλοκαιρινές μας νύχτες. Σε ένα δροσερό και κατάφυτο περιβάλλον, που ευελπιστούμε να γίνει το καταφύγιο της ψυχής μας, σας περιμένουμε να χαρούμε μαζί τις προβολές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως  Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος.

ο Διευθυντής του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως  Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος με τον μητροπολίτη Γεώργιο.