Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΥΜΑΘ

Επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

από xper
δημοσιεύτηκε10 February, 2021
ΧΩΡΙΣσχόλια

Με οβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα διέλυσε η αστυνομία το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο μπροστά από το ΥΜΑΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε στην αστυνομία η οποία απάντησε δυναμικά.

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: "ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΥΜΑΘ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

από xper
δημοσιεύτηκε16 July, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Δήλωση του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρου Καραόγλου, για τα εγκαίνια στο ιστορικό κτίριο του ΥΜΑΘ του Κέντρου (Εκθεσιακός Χώρος) Ιστορικής Τεκμηρίωσης Διοικητηρίου, την Δευτέρα 13 Ιουλίου, ώρα 7 μ.μ.

"Καλή Ανάσταση" μέσα από βίντεο μας εύχεται ο Θεόδωρος Καράογλου

από xper
δημοσιεύτηκε17 April, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Φέτος το Πάσχα αποφάσισα να σας ευχηθώ "Καλή Ανάσταση" μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε εξ ολοκλήρου η κόρη μου Βανέσσα, για το αποτέλεσμα της οποίας είμαι πολύ υπερήφανος!

«Μια βραδιά στο Διοικητήριο» [βίντεο]

από xper
δημοσιεύτηκε12 January, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, (τομέας Μακεδονίας – Θράκης), θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μια βραδιά στο Διοικητήριο» το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 18:00.

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Γραφείο Πρωθυπουργού για το νερό - (βίντεο ΕΡΤ3)

από xper
δημοσιεύτηκε31 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Κυβερνητικά στελέχη και διοίκηση της ΕΥΑΘ συνεχίζουν την σύσκεψη ώστε να υπάρξει σε λίγο επίσημη ανακοίνωση από την Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης.

Σε εξέλιξη έκτακτη σύσκεψη στο ΥΜΑΘ για το νερό

από xper
δημοσιεύτηκε31 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

Με 1500 επώνυμες καταγγελίες αγανακτισμένων πολιτών από το Πανόραμα και την Πυλαία που για 5η συνεχόμενη μέρα δεν έχουν νερό προσέρχεται ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης σε έκτακτη σύσκεψη που μετά τις διαμαρτυρίες όλων των Δημάρχων αναγκάστηκε να συγκαλέσει στο Υπουργείο Μ