Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο στο πρόγραμμα «Τετάρτες στο Λιμάνι», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το CineDoc.

Τετάρτες στο Λιμάνι με το CineDoc

από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο στο πρόγραμμα «Τετάρτες στο Λιμάνι», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το CineDoc.
από xper
δημοσιεύτηκε6 October, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Βραβευμένα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, που αγγίζουν σημαντικά θέματα των καιρών μας και έχουν διακριθεί για την υψηλή καλλιτεχνική τους αξία σε διεθνή φεστιβάλ, προβάλλονται και φέτος από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο στο πρόγραμμα «Τετάρτες στο Λιμάνι», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το CineDoc.

Οι προβολές, που συνοδεύονται από παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο να ενθαρρύνουν τον διάλογο και να εμπνεύσουν συλλογικές δράσεις, πραγματοποιούνται και φέτος στο αγαπημένο σινεφίλ στέκι, την αίθουσα Σταύρος Τορνές στην Αποθήκη 1 στο Λιμάνι.

Η πρώτη προβολή της σεζόν είναι το Push του Φρέντρικ Γκέρτεν,

 ένα επίκαιρο ντοκιμαντέρ για την απρόσωπη αγορά ακινήτων και τον προσωπικό αγώνα που δίνουν ομάδες πολιτών για να διατηρήσουν τις πόλεις τους ζωντανές.

Γενική είσοδος: 5 €

Push

Push

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Γιατί έχει γίνει τόσο ακριβό να ζούμε στην πόλη μας; Από τη Βαρκελώνη ως το Βερολίνο, το Τορόντο και τη Σεούλ, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Fredrik Gertten ερευνά πώς οι τιμές των ακινήτων σημειώνουν εκρηκτική άνοδο, σπρώχνοντας τους κατοίκους έξω από τις ίδιες τους τις πόλεις. Ένα επίκαιρο ντοκιμαντέρ για την απρόσωπη αγορά ακινήτων και τον προσωπικό αγώνα που δίνουν ομάδες πολιτών για να διατηρήσουν τις πόλεις τους ζωντανές.

Πρόγραμμα Προβολών
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΡΝΕΣ09 Οκτωβρίου 2019 21:00 
Σκηνοθεσία: Fredrik Gertten
Χρώμα: Έγχρωμο
Έτος Παραγωγής: 2019
Διάρκεια: 92΄

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.