Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Και αυτή τη χρονιά ο 10χρονος μαθητής παρελαύνει μόνος, χωρίς όμως αυτό να τον πτοεί, όπως τόνισε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δασκάλα του κ. Τσιαλέρα.

Η Θεσσαλονικιά δασκάλα Μαρία Τσιαλέρα και ο Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού στους Αρκιούς, ετοιμάστηκαν και φέτος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Ο μαθητής του Δημοτικού και η δασκάλα του μίλησαν στον ΑΝΤ1 για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο μικρότερο σχολείο της Ε.Ε.
από xper
δημοσιεύτηκε28 October, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Και αυτή τη χρονιά ο 10χρονος μαθητής παρελαύνει μόνος, χωρίς όμως αυτό να τον πτοεί, όπως τόνισε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η Θεσσαλονικιά  δασκάλα του κ. Μαρία Τσιαλέρα.

μαρία τσιαλερα

«Τα καταφέρνουμε και μόνοι μας. Ο μικρός Χρήστος έχει συνηθίσει.

Δεν πέφτει το ηθικό του» τόνισε η ίδια και ζήτησε με αφορμή της επέτειο του «Όχι» να πούμε το δικό μας «όχι» στην εγκατάλειψη από την πολιτεία.

Ο μικρός Χρήστος πάντως έμαθε καλά το ποίημά του για τη σχολική εορτή και χάρισε μερικούς στοίχους για τη σημαία στους τηλεθεατές του ΑΝΤ1:

Διαβάστε την ιστορία

Ενα σχολείο με έναν μαθητή και μια δασκάλα, αλλά με δεκάδες αξίες! από το https://www.humanstories.gr/ena-scholio-me-enan-mathiti-ke-mia-daskala-alla-me-dekades-axies/

η Θεσσαλονικιά δασκάλα Μαρία Τσιαλέρα και ο Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού στους Αρκιούς, ετοιμάστηκαν και φέτος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

 

η Θεσσαλονικιά δασκάλα Μαρία Τσιαλέρα και ο Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού στους Αρκιούς, ετοιμάστηκαν και φέτος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.