Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τετάρτες στο Μουσείο - Αρχαιολογικές Διαλέξεις

Τετάρτες στο Μουσείο - Αρχαιολογικές Διαλέξεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝIA: 13 Νοε 2019 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19:00 ΧΩΡΟΣ:|Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης| Αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
από xper
δημοσιεύτηκε12 November, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τον κύκλο των επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις».

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποσκοπεί στη γνωριμία του κοινού της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, νέες ανασκαφικές και διεπιστημονικές έρευνες και τα πορίσματά τους.


Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Διάλεξη της Κωνσταντίνας Καλλιντζή, Εφόρου Αρχαιοτήτων Ξάνθης με τίτλο «Ο γεωγραφικός παράγοντας στην ανάπτυξη και την παρακμή των Αβδήρων».

Περίληψη

Στην ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας το πρίσμα της γεωγραφίας, θα παρακολουθήσουμε, την πορεία της ζωής μιας πόλης που ξεκίνησε το 645 π.Χ. ως ιωνική αποικία και βρίσκεται μέχρι σήμερα στον χάρτη ως ένα σύγχρονο χωριό του Δήμου των Αβδήρων.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.