Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την επική νίκη στο ATP Finals!

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την επική νίκη στο ATP Finals!|video|

από xper
δημοσιεύτηκε18 November, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

O Στέφανος Τσιτσιπάς χθες βράδυ κατάφερε να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα κερδίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή στο ATP Finals.

 
 

Από εκείνη τη στιγμή όλα τα ελληνικά και ξένα Μέσα ασχολούνται με τον «άθλο» του Έλληνα αθλητή.

 

Μετά τη νίκη του ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό το τρόπαιο είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά για μένα η εξέλιξή μου σαν παίχτης αυτό το χρόνο, όλη η σκληρή δουλειά, οι κόποι που κατέβαλλα…» με τον πατέρα του να τον διακόπτει πειράζοντάς τον λέγοντας: «Εντάξει μην είσαι τόσο σοβαρός. Σιγά μην δούλεψες».

«Ναι δεν δούλεψα. Ο προπονητής μου λέει ότι δεν δούλεψα και ότι όλα ήρθαν πολύ εύκολα» είπε αστειευόμενος ο Στέφανος και συνέχισε, «Αυτή την εβδομάδα είδαμε μια από τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μου. Έπαιξα με πολύ θράσος και πολύ ψυχή. Η προσοχή μου κλείδωσε. Ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένος στο σετ, ήμουν στο παρόν και έπαιζα σαν να μην υπάρχει αύριο. Έβαλα όλη μου την ψυχή. Ένιωσα από την αρχή ότι κάτι θα πάει καλά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.