Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο


Στη Θεσσαλονίκη το φάιναλ φορ Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο

Στη Θεσσαλονίκη το φάιναλ φορ Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο

Στο κλειστό της Χ.Α.Ν.Θ.
από xper
δημοσιεύτηκε28 November, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, το φάιναλ φορ του 21ου Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ με αμαξίδιο, θα φιλοξενήσει, η Χ.Α.Ν.Θ. στις εγκαταστάσεις της (Αθλητικό Κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. Ήρων-«Μίμης Τσικίνας») στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2019.

Οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης και θα δώσουν το «παρών» στην τελική φάση του Κυπέλλου είναι ο Άτλας, η Δωδεκάνησος, η Καβάλα κι ο Μέγας Αλέξανδρος.

 

Το φάιναλ φορ εντάσσεται στις δράσεις των εορτασμών «1919-2019: 100 Χρόνια Basketball-Χ.Α.Ν.Θ» και συνδιοργανώνουν η Χ.Α.Ν.Θ. ο σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος 1994» και η Ο.Σ.Ε.Κ.Α.(Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο).

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου (και ώρα 12:00 μ.μ.), ημερομηνία που έχει ανακηρυχτεί από τη Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Στην ίδια συνέντευξη το Εθνικό Συμβούλιο ΧΑΝ Ελλάδας θα ανακοινώσει την δημιουργία της Πρώτης Αθλητικής Ομάδας Μπάσκετ με Αμαξίδιο.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.