Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κ. Γκιουλέκας: «Το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό. Η Ευρώπη έχει το πρόβλημα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν αυτό!» |video|

Κ. Γκιουλέκας: «Το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό. Η Ευρώπη έχει το πρόβλημα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν αυτό!» |video|

από xper
δημοσιεύτηκε28 November, 2019
ΧΩΡΙΣσχόλια

«Από τον Μάιο οι μεταναστευτικές/προσφυγικές ροές αυξήθηκαν κατά 250%. Είναι ένα τρομακτικό πρόβλημα. Το ζήτημα, όμως, είναι τι μήνυμα εκπέμπει η Ελλάδα.

Η χώρα μας πια στέλνει ένα μήνυμα αποτροπής. Η Ελλάδα πια φυλάσσει τα σύνορά της όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά - και τα θαλάσσια - και δημιουργεί κέντρα κλειστού τύπου για όσους έρχονται χωρίς έγγραφα προκειμένου να οδηγούνται εκεί και να εξετάζονται αυτές οι περιπτώσεις. Πάντα με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Αλλάξαμε το νομοθετικό πλαίσιο για να επιταχυνθούν και να διεκπεραιωθούν πολύ γρήγορα όλα αυτά. Δεν μιλήσαμε ούτε για ξερονήσια, ούτε για Γκουαντάναμο, ούτε για εκτοπισμούς...», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" του ΣΚΑΪ.


«Αυτοί που είναι περήφανοι για δηλώσεις τύπου "οι πρόσφυγες λιάζονται στην Ομόνοια", στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησής τους πραγματοποίησαν μόλις 1.800 επιστροφές και μας κληροδότησαν 70.000 εκκρεμείς αιτήσεις ασύλου» τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και κατέληξε:

«Το πρόβλημα είναι ευρωπαϊκό. Η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει μόνη της το πρόβλημα. Η Ευρώπη έχει το πρόβλημα και πρέπει όλοι να το αντιληφθούν αυτό».

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.