Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

Rotation στο Spacelab

H σειρά οπτικοακουστικών event με τίτλο Rotation, επιστρέφει στο Spacelab την Κυριακή 18 Μαρτίου
από xper
δημοσιεύτηκε17 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια

H σειρά οπτικοακουστικών event με τίτλο Rotation, επιστρέφει στο Spacelab, παρουσιάζοντας art installations και εκθέσεις, σεμινάρια, workshops και vinyl djing, live acts και visuals.
Σύγχρονες μορφές τέχνης , αλληλεπιδρούν και περιστρέφονται στον ίδιο χώρο με κοινό παρονομαστή την έκφραση αυτής, στην πιο σύγχρονη και καινοτόμο της μορφή.
Τα τρία πρώτα Rotation, φιλοξένησαν καλλιτέχνες που δημιούργησαν έργα σε καμβά, ζωντανά κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, όπως οι N_grams και Nteko Atao, και Αmok (Yakuza)


Το τέταρτο κατά σειρά Rotation πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Μαρτίου, μετά τις 18:00, με καλεσμένο τον GERA 1 στο εικαστικό μέρος, ενώ αργότερα στο μουσικό, ο Mr. Roussos από το Revolt! Athens και ο Jaymod. Την βραδιά πλαισιώνουν οι Arthur k. και StoZ από την ομάδα Prism.

Live painting : GERA 1 (19:00 - 22:00)
DJ sets:
Mr.Roussos (Revolt!)
Jaymod
Prism


Ημερομηνία: 18 Μαρτίου
Τοποθεσία:Space Lab, Μοναστηρίου 18
Ώρα έναρξης 18:00
Eίσοδος ελεύθερη έως τις 22:00, 5 ευρώ μετά.GERA1
O Gera1 με καταγωγή από Αθήνα ανέβηκε στο Βορρά για να σπουδάσει στη σχολή Καλών Τεχνών ενώ είναι απόφοιτος σχολής Γραφιστικής και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει στο ενεργητικό του πολλές συμμετοχές σε φεστιβάλ, projects και εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 


https://gera1.net/
https://www.facebook.com/geraoner/


Mṛ Roussos

Με καταγωγή από το νησί της Κρήτης ο Mr. Roussos είχε επηρεαστεί από την δισκοθήκη του πατέρα του από τα πρώτα του χρόνια. Ξεκίνησε τη συλλογή βινυλίου από την ηλικία των 14 ετών επηρεασμένος από τη House & Techno μουσική σκηνή που έκανε τα πρώτα βήματα της στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο. Από το 2010 ξεκίνησε τη συνεργασία του με συνεχείς εμφανίσεις ως resident Dj για το Six Dogs στην Αθήνα. Το 2012 συντέλεσε στη δημιουργία του Revolt!, που κατάφερε να γίνει ένα από τα κορυφαία underground concepts στην Ελλάδα. Όλο αυτό το διάστημα έχει μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες όπως: ο Daniel Bell, Nina Kraviz, Thomas Melchior, Baby Ford, Jichael Mackson, Shonky, Eric Cloutier κ.α.

 

Captured by: Ria Carajiaba
Captured by: Ria Carajiaba


www.residentadvisor.net/dj/mr.roussos
www.facebook.com/Mr.Roussos
https://soundcloud.com/mroussos

Jaymod

Ξεκίνησε να αγοράζει δίσκους και να μιξάρει στις αρχές της δεκαετίας του ‘90. Με πάθος για το βινύλιο και όραμα για την ηλεκτρονική μουσική σκηνή, ακάθεκτος τα τελευταία 24 χρόνια συνεχίζει το έργο του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχοντας ήδη παίξει από mobile parties και beach bars, μέχρι στις σημαντικότερες εκδηλώσεις ηλεκτρονικής μουσικής της χώρας. Με διεθνείς εμφανίσεις σε clubs, όπως το Batofar στο Παρίσι και το θρυλικό Tresor στο Βερολίνο, ο Jaymod μέσα από μία συνεχής και δημιουργική ανάμειξη στοιχείων, παράγει ένα μοναδικό μουσικό σύνολο μιξάροντας με 3 πικάπ.


.
https://www.residentadvisor.net/dj/jaymod
https://www.facebook.com/jaymod.discjockey
https://soundcloud.com/jaymod

 


Prism

Το Prism είναι μία από τις πιο ενεργές ομάδες της πόλης της Θεσσαλονίκης. Έχει φιλοξενήσει βραδιές με καλεσμένους djs όπως ο Αnestie Gomez , Vescou, Patricκ Specke, K.atou, Dj Masda, Evan Baggs μεταξύ άλλων . Δύο από τους resident Jockeys της ομάδας, Οι Stoz και Arthur K, παρουσιάζουν τον ήχο τους .

 

.


https://www.facebook.com/rpreznt/
https://soundcloud.com/sto-z/stozcastvinylmix