Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
.

3ο Auto Festival

στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης
από xper
δημοσιεύτηκε17 March, 2018
ΧΩΡΙΣσχόλια
Μέχρι 25 Μαρτίου
 

Η HELEXPO (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) και η Promevent Θα συνεργαστούν για μία ακόμη φορά και θα διοργανώσουν, μία μοναδική έκθεση αυτοκινήτου, στους χώρους της ΔΕΘ στις 16-17-18 και 23-24-25 Μαρτίου.

.

 

Το 3ο Auto Festival Θεσσαλονίκης είναι γεγονός.

Με τη συμμετοχή 20 εταιρειών και σημαντικές πανελλαδικές πρεμιέρες νέων μοντέλων σε έναν χώρο μεγαλύτερο από 5.500 τ.μ. με 130 διαφορετικά αυτοκίνητα σας περιμένουμε από 16 - 18 και 23 - 25 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της TIF HELEXPO στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

.

Τα εκθέματα του Auto Festival 2018 θα είναι:

 

Επιβατικά Αυτοκίνητα

 

Επαγγελματικά Αυτοκίνητα

 

Ειδικός Τύπος

«Τα αυτοκίνητα ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της έκθεσης και με το Auto Festival αναβιώνουμε την προβολή ενός κλάδου, με τον οποίο η ΔΕΘ-Helexpo έχει ιστορική σχέση» επισήμανε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Auto Festival ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος εγκαινίασε το Auto Festival, τόνισε πως η έκθεση αυτή πραγματοποιείται σε μία κομβική στιγμή για την αγορά του αυτοκινήτου, η οποία παρουσίασε θετικά σημάδια ανάκαμψης τόσο το 2017, όσο και τους πρώτους μήνες του 2018.

Μάλιστα, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε πως η Περιφέρεια στηρίζει αυτές τις εκθεσιακές πρωτοβουλίες, ενώ επιδοκίμασε το έργο του εθνικού εκθεσιακού φορέα τόσο στο επίπεδο των κλαδικών διοργανώσεων, όσο και στο επίπεδο της ΔΕΘ του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Αντώνης Στιβαχτάρης από την εταιρεία Promevent, η οποία συνδιοργανώνει μαζί με την ΔΕΘ-Helexpo το Auto Festival, τόνισε πως η έκθεση παρουσιάζει ένα κομμάτι από το μέλλον της αυτοκίνησης με ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα. Ο ίδιος ανέδειξε και την σημασία των πρώτων πανελλήνιων παρουσιάσεων νέων αυτοκινήτων, που φιλοξενεί το Auto Festival.

Ο κ. Δημήτριος Πάτσιος, γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην διοργάνωση, ενώ δήλωσε ότι ο χώρος που πραγματοποιείται στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ προσομοιάζει με αντίστοιχα σαλόνια αυτοκινήτου σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Το Citroen C4 Cactus, το Volvo XC 40, που πρόσφατα ανακηρύχτηκε Ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς, το Mitsubishi Eclipse Cross και το VW Up GTI αποτελούν τις πρώτες πανελλήνιες παρουσιάσεις του φετινού Auto Festival.

Δεν λείπουν και τα πολύ γρήγορα μοντέλα, όπως τα Honda Civic Type R, Ford Mustang, Ford Focus RS, BMW M2 και Mercedes AMG.

Στο πεδίο της τεχνολογικής εξέλιξης η BMW παρουσιάζει όλη τη γκάμα της σειράς I των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων, με τέσσερα ολοκαίνουργια ηλεκτρικά αυτοκίνητα,

ενώ και η Zhidou εκθέτει τη νέα της σειρά ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων πόλης.

Πληροφορίες

 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

16-18 Mαρτίου

23-25 Μαρτίου

ΩΡΑΡΙΟ

ΠΑΡ 16:00 - 21:00

ΣΑΒ-ΚΥΡ 10:00 - 21:00

ΓΕΝ. ΕΙΣΟΔΟΣ

5€

,