Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Η παράδοση και παραλαβή έγινε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κώστα Λιακόπουλου, του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού

Ευγενική παραχώρηση αναπηρικού αμαξιδίου στον Δήμο Κατερίνης για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

από xper
δημοσιεύτηκε13 January, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Στη δωρεάν παράδοση αναπηρικού αμαξιδίου, στη μνήμη συγγενικού της προσώπου και με σκοπό να συμβάλλει στο κοινωνικό έργο του Δήμου Κατερίνης, προέβη η κα Φεβρωνία Δέλκου του Ιωάννη, την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020.
Η παράδοση και παραλαβή έγινε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κώστα Λιακόπουλου, του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού καθώς και της Προϊσταμένης στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων, Αναστασίας Νταντάμη.

Η παράδοση και παραλαβή έγινε με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Κώστα Λιακόπουλου, του αρμοδίου Αντιδημάρχου Γιώργου Τσιαλού


Οι κύριοι Λιακόπουλος και Τσιαλός καθώς και η κ. Νταντάμη ευχαρίστησαν την κ. Φεβρωνία Δέλκου για την προσφορά της και τη διαβεβαίωσαν ότι το αναπηρικό αμαξίδιο θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες που προκύπτουν κατά τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Προς τον σκοπό αυτό, συντάχθηκε σχετικό Πρωτόκολλο Παράδοσης και Παραλαβής το οποίο συνυπέγραψαν η κ. Δέλκου αλλά και ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιαλός.
Μετά την υπογραφή τού Πρωτοκόλλου, σε δηλώσεις τους τόσο ο κ. Γενικός όσο και ο κ. Αντιδήμαρχος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους προς την κ. Φεβρωνία Δέλκου για την προσφορά της.
«Ως Δήμος Κατερίνης ευχαριστούμε την κ. Δέλκου για τη δωρεάν παραχώρηση του αμαξιδίου το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι». Θεωρώ ότι το παράδειγμά της είναι άξιο μίμησης προς άλλους συνδημότες μας», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Κατερίνης, Κώστας Λιακόπουλος.
«Χαιρόμαστε για την προσφορά της κ. Δέλκου προς τον Δήμο Κατερίνης. Πρόκειται για ένα καινούργιο αναπηρικό αμαξίδιο που θα χρησιμοποιηθεί για ανάγκες μεταφοράς ατόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά κινητικά προβλήματα. Γι’ αυτό και την ευχαριστούμε θερμά», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιαλός.

Γράψε την άποψή σου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.