Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
STOP στον Κορονοϊό CoVid-19 | Γιατί;

STOP στον Κορονοϊό CoVid-19 | Γιατί;

Ένας πίνακας κι ένα κείμενο από τον ζωγράφο ΝΤΙΝΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ - ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
από xper
δημοσιεύτηκε20 March, 2020
ΧΩΡΙΣσχόλια

Προς όλους τους συνανθρώπους μου.

Γιατί τόση επιπολαιότητα?

Γιατί τόσος παραλογισμός?

Γιατί να εξαρτώνται όλα από την τύχη?

Γιατί πρέπει να χαθούν συνανθρωποί μας ενώ μπορούν να σωθούν?.....Γιατί?

....Δεν υπάρχει καμιά λογική απάντηση.

Σε αυτό το ερωτηματικό δεν επιτρέπεται κανένα γιατί.

Ένας πίνακας κι ένα κείμενο από τον ζωγράφο ΝΤΙΝΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Θα σας απαντήσω με μια σειρά ...παραλογισμών...τονίζοντας το ακατανόητο της ίδιας της ζωής και των καιρών που ζούμε.

Ηζωή που ζούμε είναι αυτόματη,προγραμματισμένη πάνω σε ράγες, ανέπτυξε όμως υπερβολική ταχύτητα που τώρα απότομα πρέπει να φρενάρει και εδώ είναι το δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο.Βάζοντας τη λογική μας φαροφύλακα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι,να μη ταραχτεί κανείς,να επικρατήσει ο υπερρεαλισμός που από μόνος του είναι μια διαρκής επανάσταση.

Ετσι όλοι πρέπει να θυμώσουμε με τον εαυτό μας βάζοντας και δίνοντας ένα ρόλο στο άτομο μας με περισσότερη πειθαρχία και απόλυτο σεβασμό στους συνανθρώπους μας.

Καλώ όλους τους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και τους πνευματικούς ταγούς αυτής της μικρής και πανέμορφης χώρας με ότι μέσον διαθέτουν να βοηθήσουν αυτή τη δύσκολη ώρα.

Πιστεύω ότι το κακό θα πολεμηθεί αν όλοι μας παρουσιάσουμε τα καλά και ευγενικα μας αισθήματα και τις αρετές μας.

Ετσι γρήγορα θα σταθούμε πάλι ευτυχισμένοι κάτω από το γαλανό ουρανό της γλυκιάς πατρίδας μας.

Πειθαρχόντας λοιπόν προσφέρουμε στον εαυτό μας ,στην οικογένεια μας ,στο γείτονα στο φίλο μας ,στο συμπολιτη μας,στην ίδια τη ζωή που πρέπει να συνεχιστεί αλλά με όλους παρόντες.

Ολοι αξίζουν ,όλοι έχουν μέλλον εκεί μέσα στης ζωής τα περίτεχνα λουλούδια,τον ήλιο,τα άστρα , το φεγγάρι και στο βάθος η γαλανή γραμμή της θάλασσας,όραμα που στιγμή δε πρέπει να φύγει από το νου μας.

 

Με εκτίμηση και σεβασμόΈνας πίνακας κι ένα κείμενο από τον ζωγράφο ΝΤΙΝΟ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ντίνος Γιωτόπουλος

http://eikastikoi.blogspot.com/